הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בפשיטה של מס הכנסה ברחובות ובראשון לציון נחשפו החוקרים לשלל תירוצים של בעלי עסקים אשר נתפסו על חם מעלימים מיסים... חלק מהתירוצים בכתבה

ממצאי המבצע העלו כי 12% מהעסקים שנבדקו לא רשמו הכנסות כדין.

אבי בר


בביקורת שנערכה במשרד המטפל בהחזרי מס נמצא שלא נרשמו הכנסות בסכום של 7,400 ₪ שהתקבלו באמצעות העברות לחשבון הבנק של בעל העסק וכן באמצעות כרטיסי אשראי. בעלת המשרד טענה: "אני רושמת פעם בחודש!"

בעסק לרחיצת רכבים נערכה קניית ביקורת מקדימה מצד המבקרים וכן תצפית על הקניות שלא תועדו בספרי העסק. בעל העסק טען: "בגלל הלחץ כל כמה זמן אני עושה איזון בקופה"

בביקורת במינימרקט בראשון לציון נמצא צ'ק שלא נרשם בקופה הרושמת. בעל הסופרמרקט אמר למבקרים: "זו לקוחה ששילמה לנו עבור קניות, ולא הפקדנו את הצ'ק בגלל שהיה דחוי ולכן גם לא רשמנו".


מקרים אלו ונוספים הינם חלק מ-76 ביקורות שנערכו על ידי עובדי משרד פקיד שומה רחובות, כחלק ממבצע ביקורת של מס הכנסה בבתי עסק בערים רחובות ראשון לציון ויישובים נוספים בסביבה. ממצאי המבצע העלו כי 12% מהעסקים שנבדקו לא רשמו הכנסות כדין.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה