קוסמטיקאית בראשון לציון נאשמת כי התחזתה לרופאה והזריקה ללקוחותיה חומרים האסורים לשימוש רפואי
הקוסמטיקאית המתחזה גבתה עבור הטיפול 2800 ש"ח

הקוסמטיקאית עבדה במרפאה בראשון לציון, שם העניקה טיפולים שכללו הזרקות של תכשירים רפואיים מבלי שניתן לה אישור לכך, ולמרות העובדה שאינה מוסמכת כרופאה לבצע טיפולים שכאלו.
בכתב האישום שהוגש נגדה לבית המשפט נטען כי הקוסמטיקאית יצרה מסמך, אשר יש בו לתת את הרושם שהיא רופאה, כך זאת כשהיא לוקחת את פרטיה של רופאה מרדימה אחרת, ומזייפת תעודה לשם הצגתה כבעלת רישיון רפואה.
כך, ובמספר פעמים הציגה עצמה הקומסטיקאית בפני לקוחותיה כרופאה, והזריקה להם תכשירי בוטוקס וחומצות שונות, כל זאת בשווי של אלפי שקלים.
מעשיה של הקומסטיקאית דווחו למשרד הבריאות, אשר נציגה מטעמו יצרה עם הנאשמת קשר, במסגרתו היא התחזתה כרופאה הרשאית להזריק חומרים לחלקים שונים בגוף. תמורת הטיפול גבתה הנאשמת 2800 שקלים, והיא החלה בטיפול, עד שנציגת משרד הבריאות יצאה מהחדר, ואילו הנאשמת עוכבה לחקירה על ידי נציגי המשטרה.
כתב האישום שהוגש באמצעות פרקליטות מחוז מרכז מייחס לקוסמטיקאית עבירות של התחזות כרופא, זיוף מסמך, וכן קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלכלא! בלי אפשרות חנינה!!! בתקווה שהיא לא תזייף בכלא חנינה ממר רובי ריבלין...13.06.18 12:19 תגובה
- אורחצודק בהחלט! אנשים כמוה צריכים להירקב בכלא13.06.18 19:05 תגובה
- אורחלפחות תגידו את שמה שנדע13.06.18 14:30 תגובה
- אורחאני חושבת שכדאי שתציגו את שמה למען יראו וייראו .13.06.18 18:47 תגובה
- אורחאני חושב אולי שזו מישהי שקראה לעצמה דר אורה15.06.18 17:56 תגובה
- אורחנכון פרסמו את שמה.16.06.18 09:59 תגובה
- אורחדוקטור שקר זהו שמה17.06.18 07:02 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: