הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חוסר יעילות: אוהד ברכה תושב ראשל"צ המתין 3 שעות בתור במשרד הרישוי כשהשלט המורה על העמדה המהירה מוסתר בנייר

אוהד ברכה תושב ראשון בזבז שלוש שעות על המתנה בתור הרגיל וכאשר יצא לשירותים השומר העיר לו לגשת לעמדה המהירה - שם השלט עם המילה מהירה כוסה בנייר!

רונית זרעוני
צילום: אוהד ברכה
צילום: אוהד ברכה


פוסט שהעלה אוהד ברכה, תושב ראשון לציון, כאשר הגיע לחדש את רישיון הנהיגה שלו במשרד הרישוי בראשון סנטר ברחוב הרצל 30. עמד כרגיל בתור, אך כאשר חלפו שעתיים והתור לא זז, יצא לרגע לשירותים. השומר שראה אותו שאל אותו מדוע   הוא מחכה הרבה זמן? ואז אמר לו שיש עמדת שירות מהירה שלוקחת 10-15 דקות לחידוש רשיון הרכב.

משרד הרישוי בראשל"צ הוא משרד עמוס מאד, בד"כ יש רק שתי פקידות שנותנות מענה לקהל ותמיד ממתינים בתור אנשים רבים. אין מנהל במקום  והמקום יכול להכיל עד 20 איש גג. כשאוהד ברכה היה המתינו במקום לפחות 25 אנשים.

אוהד ניגש לעמדת השירות המהירה

ולהפתעתו של אוהד ברכה המילה "מהירה" היתה מוסתרת בנייר.  והוא מתפלא : מדוע אין אדם שמכוון את התושבים? ומדוע השלטים מכוסים במקום? זה השירות שניתן לתושבי ראשל"צ ממשרד ממשלתי?






להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה