הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המשטרה התירה לפרסום: הגבר בן 64 מרמת אליהו אשר נפצע בקטטה ומת מפצעיו הוא אבונך בוגלה ז"ל והחשוד במעשה הוא אנטיקוט דאמטה, בן 21

בנו של הנפטר היה נוכח במהלך הקטטה

אבי בר

משטרת ישראל סיימה את חקירת החשוד בהריגת חברו במהלך קטטה בפאב בראשל"צ

משטרת ישראל סיימה לחקור את אירוע הקטטה, שאירע בתאריך 8/9/17 בין שני גברים בפאב בשכונת רמת אליהו בראשל"צ, במהלכו נפצע אבונך בוגלה ז"ל, בן 64 מראשל"צ, ומספר ימים לאחר מכן מת מפצעיו בבית החולים.

מהחקירה עלה חשד לפיו, השניים היו תחת השפעת אלכוהול, וכתוצאה מוויכוח ביניהם, התפתחה קטטה שהסתיימה בפציעתו של המנוח,  ופינויו לבית החולים תל השומר. כאמור, מספר ימים לאחר מכן נקבע מותו של הפצוע בבית החולים.

עוד עלה מהחקירה, כי בנו של המנוח נכח בזירה ואף עיכב את החשוד בתקיפת אביו עד להגעת השוטרים. בהמשך למקרה אף נערך שימוע לבית העסק שבבעלות אביו של התוקף והמקום נסגר בהליך מנהלי ל-30 יום.

בחקירתו הודה החשוד, אנטיקוט דאמטה, בן 21 מראשל"צ, במעשה ומעצרו הוארך מעת לעת.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה