הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אורית מולווידזון , מורה לכימיה המלמדת בתיכון הגימנסיה גן נחום ראשון לציון זכתה בתואר "המורה של המדינה"

שלי ברגיג

ביום חמישי ה-16.6, התחרות השמינית של "המורה של המדינה" הגיעה לסיומה בטקס חגיגי שהתקיים במעמד נשיא המדינה ראובן ריבלין ושר החינוך נפתלי בנט. במסגרת האירוע, הוענקו פרסים ל-8 המורים הנבחרים.

השנה, לראשונה, הושק במסגרת התחרות מסלול מיוחד למורים למדעים ביוזמת חברת טבע. במסגרת מסלול זה, אורית מולווידזון מורה לכימיה המלמדת בתיכון הגינמנסיה גן נחום, מהעיר ראשון לציון זכתה בפרס "המורה של המדינה" וצפוייה להשתתף בכנס יוקרתי בקולורדו, ארה"ב, העוסק בלימודי מדע, טכנולוגיה, הנדסה ומתמטיקה. 

קצת על התחרות 

"המורה של המדינה" הינה תחרות שנועד לתת במה לעבודתם של אנשי חינוך מצטיינים בישראל, שהרימו תרומה יוצאת דופן במסגרת פעילותם החינוכית.  במסגרת הפרויקט, הציבור נקרא להמליץ על מורה שלדעתם זכאי לזכות בתואר הנכסף "המורה של המדינה". לאחר תהליכי מיון בדיקה מעמיקה של ההמלצות, נבחרו מתוך מאות מורים, 50 המורים הכי מתאימים. לאחר מכן נבחרו 18 מועמדים שזכו בקבלת תעודת הוקרה ומחשב נייד מתנת בנק מסד. 

18 המועמדים בגמר עברו ראיון עם הוועדה הציבורית המורכבת מבכירים בתחום החינוך, הכלכלה האקדמיה. לאחר כלל הראיונות הועדה בחרה את 8 הזוכים בתואר "המורים של המדינה".

המורה של המדינה" הוא פרויקט חברתי המתקיים זו השנה השמינית, 
ובא לתת במה לעבודתם של אנשי החינוך המצטיינים בישראל. 

מאחורי יוזמה זו עומדים מפעל הפיס, "ידיעות אחרונות" הסתדרות המורים, ואתר Ynet 




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה