הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פדופיל פעל בראשון לציון במשך שנתיים... הקורבנות שלו היו ילדות בנות 6 - 10

אבי בר
פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה היום שלישי 27/1/16 לביהמ"ש המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד עובד בחברת הייטק בדרום, איתי דרחי, בן 29, אשר במשך יותר משנתיים עד יום מעצרו, "צד" קטינות בעיקר בגילאי 10-6 ליד בתי ספר בבאר שבע ובראשון לציון, לפני ואחרי הלימודים, במקומות ציבוריים שונים, פתח בשיחה עמן, וביצע בהן עבירות של מעשים מגונים, כשהוא מתעד את כל האירועים באמצעות מצלמת הטלפון הנייד, לשם גירוי וסיפוק מיני, הכל ללא ידיעתן וללא הסכמתן. לאחר מכן, שמר הנאשם במחשבו האישי את הסרטים שתיעד ונהג פעמים רבות לצפות בסרטונים. כמו כן, נתפסו במחשבו של הנאשם  מעל 18,000 תמונות וכ- 600 סרטונים, בהם דמותן של ילדות צעירות, בעירום מלא או חלקי ופרסומי תועבה אחרים
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע  עבירות רבות מאוד של  מעשים מגונים בקטינות מתחת גיל 16 ובקטינות נוספות, פגיעות רבות בפרטיות והחזקת חומר תועבה בדמות קטינים.
על פי עובדות כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד אלכס דרנבוים, הנאשם, משנת 2013 ועד סמוך לפני מעצרו,  נהג לנסוע בכלי הרכב שהיו ברשותו, בראשון לציון ובבאר שבע, ולתור אחר קטינות, נערות וילדות צעירות, ליד בתי ספר, על מנת לשוחח איתן, לתעד אותן בוידאו ולבצע בהן מעשים מגונים. הנאשם פתח בשיחה עם הבנות, כשהוא טוען בפניהן שהוא מורה חדש שמחפש את בית הספר ולאחר מכן טען שהוא רוצה לקנות מכנסיים כמו של הבנות, וכך שכנע אותן, בין היתר, לאפשר לו לגעת במכנסיים שלהן ובאיזורים מוצנעים. את המפגשים ברחוב עם עשרות הבנות, תיעד הנאשם  באמצעות הטלפון הנייד, הכול לשם גירוי וסיפוק מיני ולאחר מכן, שמר הנאשם את כל התמונות והסרטונים במחשבו האישי וצפה בהם עד יום מעצרו.



כמו כן החל משנת 2013, התחבר הנאשם לאינטרנט ולרשת ה"דארקנט" מדירתו בבאר שבע ובדירות שונות בראשון לציון, וחיפש שם באתרים שונים, פרסומי תועבה הכוללים תמונות תועבה ובהן דמותם של קטינים.
בין מאות הסרטים אותם הוריד הנאשם, ניתן לראות ילדות צעירות, בגילאים שונים, חלקן צעירות מאוד בגיל 4 לערך, בהם תכנים קשים לצפייה. את הסרטים והתמונות שאיתר הנאשם, הוריד, שמר והחזיק במחשב נייד שהיה ברשותו, תוך שהוא יודע כי אלו פרסומי תועבה ובהם דמותם של קטינים. במחשבו של הנאשם תפסה יחידת הונאה דרום במשטרה מעל 18,000 תמונות ומעל 600 סרטונים שונים עם פרסומי תועבה, בהם דמותם של קטינים.  
הפרקליטות הגישה לבית המשפט בקשה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים כנגדו. בבקשה המעצר נכתב: "המשיב נסע ברכבו ותר, כצייד המשחר לטרף, אחר ילדות תמימות, ביצע מעשים מיניים בעת שיחת וידאו במחשב, בפני קטינות רבות, בארץ ובחו"ל, ברשת האינטרנט, וכן החזיק ברשותו כמות גדולה ביותר של סרטים פדופיליים, חלקם קשים מאוד לצפייה, ובעשרות אלפי תמונות של קטינות  - בתנוחות מיניות, עם גברים מבוגרים שפוגעים בהן ועוד. התנהגותו זו של המשיב, לאורך שנים, מעידה על מסוכנותו לציבור בכלל, לנשים, לקטינות, לילדות צעירות ממש, ברשת האינטרנט ובכלל.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה