גם השנה עיריית ראשון לציון תצא בחלוקת צמידים לילדי הגנים שנועדו לסייע במידה והילדים הולכים לאיבוד באירועים הומי אדם כמו חגיגות יום העצמאות

לקראת אירועי יום העצמאות על הבמות עיריית ראשון לציון ממשיכה במיזם הנועד לסייע במצב של ילדים שהלכו לאיבוד בזמן אירועים הומי אדם. אחד הפחדים הגדולים של ההורים הוא כאשר הילד הולך לאיבוד והם אינם מוצאים אותו. במקרים רבים באירועים הילד/ה מגיע/ה אל עמדה מיוחדת ולאחר מכן יוצאת כריזה להורים על הילד שאבד. על מנת לסייע להורים בימים אלו עתידים להיות מחולקים בגני הילדים צמידים אותם יוכלו ההורים לענוד על יד ילדיהם עם הפרטים שלהם: שמות ההורים והטלפון.
כדי לאפשר לכולם לקחת חלק - גנים פרטיים, מוזמנים גם לקבל ולהגיע ולאסוף את הצמידים מלשכת ראש העיר ועד יום חמישי, בין השעות 17:00-08:00.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.