הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון העפילה לגמר פלייאוף האליפות בכדוריד לאחר ניצחון 0:2 בסדרת חצי הגמר על בני הרצליה

קבוצת הכדוריד הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון העפילה לגמר פלייאוף האליפות לאחר שהשלימה ניצחון 0:2 בסדרת חצי הגמר מול בני הרצליה. ביום שלישי הקרוב תדע הקבוצה את מי תפגוש בסדרת הגמר, לאחר המשחק המכריע בסדרה המקבילה בין א.ס רמת השרון למכבי ראשון לציון.
הקבוצה, בהדרכתו של סער פרנקל, הכריעה את הסדרה בתום שני משחקים שהסתיימו בניצחונות בתוצאות 36:43 ו-25:33. היה זה ניצחונה החמישי ברציפות של הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון.
מהלך המשחק השני (25:33): המשחק נפתח ביתרון 0:3 להרצליה, אך הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון התעשתה והגיבה בריצת 0:3 משערים של דור קלדרון, נדב חביב ואמיר שניידר, בסיוע עצירות של השוער סבטיסלב ורקיץ', והשוותה ל-3:3. חביב העלה ליתרון אדום ראשון במשחק, וליאור גורמן ובן גונן (עם צמד) כבשו ושמרו על יתרון של שער. ורקיץ' המשיך להדוף בשער ובדקה ה-15 גונן קבע 6:8 לאחר אסיסט של שניידר. השוער ורקיץ' המשיך ביכולת טובה ובדקה ה-19 חטף איבן קראצ'יץ' כדור בהגנה ויצא להתקפה מתפרצת שנחתמה ב-7:9. הקבוצה לחצה את היריבה בהגנה, כדור עבר, קלדרון כבש, ובהתקפה לאחר מכן מסר יואל קוני מוריס אסיסט לאסף שרון שקבע 7:11. ורקיץ' הדף זריקה מה-7 מטרים, יונתן פלח שיגר לשער של הרצליה וקראצ'יץ' וגונן הוסיפו, והקבוצה ירדה למחצית ביתרון 3 שערים.
גונן כבש צמד עם פתיחת המחצית השנייה ומשחק הגנה חזק שלח את הקבוצה להתקפה נוספת שנחתמה בשער של שרון מאסיסט שמסר לו קראצ'יץ'. תומר בודנהיימר יצא לחידוש מהיר ושיגר מאמצע מגרש לשער של הרצליה וקבע 13:18. הפועל ראשון לציון המשיכה לעצור את היריבה בהגנה וגורמן, גונן וקראצ'יץ' העלו ל-16:22 בדקה ה-42. הקבוצה לא הורידה הילוך, ורקיץ' הדף זריקה נוספת מה-7 מטרים, שרון הוסיף, ורקיץ' עצר שוב בין הקורות ושניידר קבע 16:24. בודנהיימר העלה ליתרון שיא במשחק כשכבש צמד נחוש וקבע 17:26 בדקה ה-48. היריבה צמקה, אבל הקבוצה מראשון לציון ידעה לשמור על היתרון משערים של קלדרון וקוני מורלס שהעלו ל-22:29. השוער ליאור קפלן סיפק עצירה בשער, קרצ'יץ' השתלט על כדור בהגנה, שרון כבש במתפרצת וגל עזריאל חתם על צמד השערים האחרונים במשחק שקבעו את התוצאה הסופית והבטיחו את העלייה לגמר פלייאוף האליפות.
כבשו להפועל ראשון לציון: בן גונן 7, איבן קראצ'יץ' ואסף שרון 4 כ"א, דור קלדרון, ליאור גורמן, תומר בודנהיימר 3 כ"א, אמיר שניידר, נדב חביב, גל עזריאל 2 כ"א, יואל קוני מורלס, נריה עובד, יונתן פלח 1 כ"א. שוערים: סבטיסלב ורקיץ 11 עצירות ב-34 אחוזים, ליאור קפלן עצירה ב-25 אחוזים. סטטיסטיקה: אלמוג בן דרור.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.