חברת ICR זכתה במכרז פינוי בינוי לבניית כ-900 דירות (מגדלי מגורים 35-39 קומות ובניינים של 6-10 קומות) ושטחי מסחר ותעסוקה ברחוב רוטשילד ראשון לציון

חברת ICR מודיעה כי זכתה במכרז ענק לבניית כ-900 דירות ברחוב רוטשילד בראשון לציון
חברת ICR בהובלתה של המנכ"לית דלית רביב,
קרדיט צילום רמי זרנגר
זכתה במכרז על-פיו תבנה החברה במתחם רוטשילד שבמרכז ראשל"צ כ-900 יח"ד חדשות, במתווה של פינוי בינוי וכ-25 אלף מ"ר שטחים לתעסוקה ומסחר וכן שטחי ציבור איכותיים. החברה גברה במכרז על חברות מובילות בהן אקרו נדל"ן וצמח המרמן בשיתוף Ewave Nadlan.
מדובר במגרש בשטח של כ-24 דונם הכולל כיום 276 יח"ד ב-37 בניינים ישנים בני 3-6 קומות במתחם הרחובות תומר מדרום, השקד ממערב, השקמה ממזרח, רוטשילד מצפון.
על פי התוכנית של ICR, יפונו 276 הדירות הישנות ושטחי המסחר ובמקומן ייבנו כ-900 יח"ד חדשות על פני 4 מגדלים בגובה של 35-39 קומות, לצד בניינים מרקמיים בגובה 6-10 קומות, כ-25 אלף שטחי מסחר ותעסוקה, וכן ייבנו שטחי ציבור.
המתחם ממוקם בלב ליבה התוסס של העיר ראשון לציון, בקרבת מתחם המטרו ומערכת תחבורה להסעת המונים.
הפרויקט שהוצג לדיירים תוכנן על ידי משרד אדריכלים דרמן ורבקל. תכנון האדריכלי של המבנים העתידיים יתבצע בשיתוף משרד משה צור אדריכלים. עורך הדין מטעם הדיירים הוא עו"ד מאיר דויטש ממשרד רייסמן, דויטש ושות'.
על חברת ICR:
חברת ICR בניהולה של דלית רביב, היא חברת נדל"ן יזמית בבעלות משותפת של ישראל קנדה (ברק רוזן ואסי טוכמאייר) וORC LAND- (רז עודד). לאחרונה נכנסה כלל ביטוח ופיננסים כשותפה בחברה, עם השקעה של כ-260 מיליון ש”ח, בעסקה המשקפת שווי של כ-1.72 מיליארד ש”ח לאחר ההזרמה.
ICRמתמקדת ביזום פרויקטים למגורים ברחבי הארץ, הכוללים פרויקטים רחבי היקף לכלל הקהלים לצד פרויקטי יוקרה ובוטיק. החברה פועלת במגוון אזורים בהם תל אביב-יפו, גבעתיים, רמת השרון, הרצליה, חיפה, נתניה, בת ים, ירושלים ואשדוד, ומחזיקה במלאי קרקעות גדול וזמין לייזום.
בנוסף, החברה מובילה את תחום ההתחדשות העירונית בערים מרכזיות, עם כ-50 פרויקטים בתכנון הכוללים כ-15,000 יחידות דיור, מתוכן כ-12,000 יח”ד בפרויקטי התחדשות עירונית. כיום נמצאת החברה בתנופת בנייה עם 7 פרויקטים בביצוע ו-7 נוספים בשיווק, הכוללים כ-2,500 יח”ד.
חברת ICR, הנמצאת בתנופת צמיחה, אכלסה בתחילת השנה כ-1,000 יחידות דיור בשלושה פרויקטים מרכזיים בהרצליה, בת ים ונתניה. החברה היתה הראשונה לקבל היתר בנייה במתחם ההסתדרות בגבעתיים ויצאה לשיווק של שני פרויקטים חדשים. במקביל, היא בוחנת רכישת חברות נוספות בתחום ההתחדשות העירונית כחלק מהרחבת הפורטפוליו שלה.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחהבריכה נראית חלום16.03.25 15:06 תגובה
- אורח900 יחידות חחחח עוד 23 שנה וזה גם אולי17.03.25 09:34 תגובה
- אורחמזכיר את פרויקט הזדל שבוא הרסו את גן המושבה וגן החיות ואולמי הקולנוע חן וארגמן18.03.25 10:11 תגובה
- אורחמזכיר את פרויקט הזדל שבוא הרסו את גן המושבה וגן החיות ואולמי הקולנוע חן וארגמן18.03.25 10:11 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: