הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חנות חדשה של רשת PANDORA תיפתח בקניון הזהב

חנה קקיאשוילי
צילום רפי דלויה
צילום רפי דלויה

קבוצת "סיטי טיים ישראל" מתרחבת עם חנות חדשה לרשת תכשיטי PANDORA בהשקעה של מיליון שקלים

החנות החדשה תפתח בקניון הזהב, ראשון לציון ותהיה החנות ה 23 של הרשת החנות משתרעת על שטח של כ- 50 מ"ר ומעוצבת בקונספט החדש של פנדורה הבינלאומית אשר נקרא EVOKE ,עיצוב הזהה בכל חנויות פנדורה ברחבי העולם


החנות החדשה תציג את קולקציית אביב 2025 לצד הפריטים האייקונים של מותג התכשיטים האהוב והמוכר.

יוני קצן, מנהל פיתוח עסקי בקבוצת סיטי טיים : "קבוצת סיטי טיים מתרגשת לגדול ולהרחיב את משפחת PANDORA עם סניף מספר 23 בישראל לצד פתיחת חודש האישה הבינלאומי. בקניון הזהב, "קניון הבית" של הפרזנטורית שלנו ספיר אביסרור.

PANDORA הינו מותג התכשיטים המוביל בעולם אשר נותן מענה למגוון רחב של סגנונות, גילאים וטרנדים, קבוצת סיטי טיים תמשיך לפעול במטרה להרחבת הרשת תוך שימת דגש על שירות וחווית קניה אידיאלית. אנו מזמינים את הציבור להגיע לחנויות המעוצבות והייחודיות של המותג ברחבי הארץ, או להקליק באתר הסחר וליהנות מתכשיטים באיכות לא מתפשרת, בעיצובים ייחודיים" .


יוסי לגזיאל מנכ"ל קניון הזהב: "אנחנו שמחים מאוד על פתיחת חנות של תכשיטי PANDORA רשת תכשיטים הבינלאומית מובילה שמצטרפת ל-400 בתי עסק רשתות ישראלית ובינלאומית בקניון, ומודים לקבוצת סיטי טיים על שיתוף הפעולה".

קניון הזהב מתפרס על שטח של 110,000 מ"ר ובימים אלו מתבצעת עבודות להרחבת הקניון בקומה נוספת קומת פלטיניום בשטח של 12,000 מ"ר בהשקעה של -100 מיליון ₪ . פתיחת קומת "הפלטיניום" תציב את הקניון בחזית החדשנות והקניות בישראל ותהפוך אותו רשמית לקניון הגדול ביותר בישראל.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה