כוכב הרשת ותושב ראשון לציון, אביתר עוזרי הוא הישראלי היחיד שהגיע לרשימת 50 יוצרי התוכן המובילים של טיקטוק העולמית

עם סיום שנת 2024 טיק טוק מפרסמת את סיכום השנה העולמי. בדירוגים אותם פרסמה החברה דורגו 50 יוצרי התוכן המובילים מכל העולם בהן נמצא הנציג הישראלי והראשוני- אביתר עוזרי.
עוזרי בן ה26 הפך לכוכב רשת בזכות סרטונים עם כלבתו ניקי ומאז ועד היום הוא מחזיק ב14 מיליון עוקבים ברשתות החברתיות. מאז ועד היום הוא מחזיק את העמוד הפרטי שלו ואת העמוד של ניקי אחריהם עוקבים מיליוני עוקבים ברחבי העולם- לראיה בימים אלו הוא נמצא בתאילנד שם כבר מזהים אותו ומבקשים ממנו לעשות איתם סלפי.
בנוסף לסרטונים הוא הפך לשחקן בסרט בו גילם את בנה של טלי גוטליב, שיחק בסדרות הנוער לעוף על אנה ובני מצווה.
כאמור ברשימה של טיקטוק דורג עוזרי בין עשרת יוצרי התוכן המובילים בקטגוריית אייקונים יחד עם יוצרים מכווית, גרמניה, קנדה ועוד.
בשנת 2023 אביתר עוזרי תפס את המקום הראשון בדירוג היוצרים הישראלים של טיק טוק
בשנת 2020 הוא היה במקום השני בדירוג כוכבי הטיקטוק הפופולאריים בישראל
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחגאווה לעירו ולמדינה בתקופה קשה של אנטישמיות בעולם. כל הכבוד ותחי מדינת ישראל17.02.25 18:24 תגובה
- אורחבהצלחה17.02.25 18:35 תגובה
- אורחמרגש יוצר תוכן תותח כבוד לנו17.02.25 18:51 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: