הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שיר נחום מפתח תקווה, סטודנטית לסיעוד מהאקדמית רמת-גן, זכתה במלגת הצטיינות לשנת תשפ"ד

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק האקדמית רמת-גן
צילום מתוך דף הפייסבוק האקדמית רמת-גן

שיר נחום, סטודנטית לתואר ראשון בסיעוד מהאקדמית רמת-גן, זכתה במלגת הצטיינות לסיעוד לשנת תשפ"ד. נחום, בת 24 מפתח תקווה, משתפת כי בחרה ללמוד סיעוד מתוך חוויה אישית עם דודה שלה ובעלה ז"ל, שהיו לקראת סיום חייהם. "דווקא במקום הלא פשוט הזה האחיות היו בשבילם נקודת אור ענקית ומשם הכל התחיל," היא מספרת.


נחום מוסיפה כי חשוב לה להיות אותה אחות שגרמה לניצוצות בעיניים של המטופלים ולסגור מעגל. "הדרך שלי להצלחה היא להאמין בעצמי ולא להרים ידיים כשקצת קשה, ההשקעה בסוף משתלמת," היא אומרת.


האקדמית רמת-גן גאה בהישגיה של נחום ומברכת אותה על קבלת המלגה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה