הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית פתח תקווה מגבירה את האכיפה כנגד עבירות ונדליזם ורכיבה לא בטוחה על אופניים וקורקינטים חשמליים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית פתח תקווה

במסגרת מאמצי עיריית פתח תקווה לשפר את איכות החיים בעיר ולהבטיח את שלום הציבור, נקטה העירייה בצעדים מחמירים כנגד עבירות ונדליזם ורכיבה לא בטוחה על אופניים וקורקינטים חשמליים. בהנחיית ראש העיר, רמי גרינברג, עיכבה יחידת השיטור העירוני, בסיוע צוותי סיור וצוות יס"מ אופנועים, נערים שרכבו על אופניים משופרים באופן המסכן את הציבור. הנערים עוכבו לחקירה והאופניים הוחרמו.


בנוסף, בוצעה אכיפה נרחבת בהובלת אגף הביטחון בעירייה והשיטור העירוני כנגד בעלי קורקינטים ואופניים חשמליים שרכבו בניגוד לחוק ותוך סיכון עוברי הדרך. הדוחות ניתנו בגין עבירות כגון רכיבה על קורקינט ללא קסדה, רכיבה על אופניים ללא קסדה ורכיבת אופניים על מדרכה.


עיריית פתח תקווה ממשיכה לפעול במלוא העוצמה כדי להבטיח את ביטחון התושבים ולמנוע עבירות הפוגעות באיכות החיים בעיר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה