עיריית פתח תקווה תחנוך שדרת כוכבי ספורט להוקרת 20 ספורטאים מצטיינים מהעיר

עיריית פתח תקווה מתכננת לחנוך בקרוב שדרת כוכבי ספורט חדשה בעיר, במטרה להוקיר ולהעניק כבוד ל-20 ספורטאים וספורטאיות מצטיינים ומצטיינות, יוצאי העיר, על תרומתם לספורט הישראלי ברמה הלאומית והבינלאומית.
השדרה תכלול כוכבים ייחודיים שיוענקו לספורטאים והספורטאיות שהביאו גאווה למדינה והפכו לדמויות השראה עבור הדורות הבאים. בין המשתתפים בטקס ניתן למצוא את אברהם גרנט, מאמן כדורגל בינלאומי; נטע ריבקין, מתעמלת אולימפית; גירמה אמרה, אתלט אולימפי; אבי לוזון, חבר הנהלת אופ"א; נטשה אסמולוב, מאמנת אולימפית; ושרגא וינברג, טניסאי פראלימפי.
הספורטאים והספורטאיות הללו, יחד עם שאר אנשי ונשות הספורט המקבלים את ההכרה, מהווים דוגמה לנחישות, התמדה ומצוינות, ומביאים גאווה לא רק לפתח תקווה אלא למדינה כולה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.