הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מנהלות ומנהלי בתי הספר בנס ציונה ציינו את סיום שנת הלימודים במפגש מרגש במרכז פרס לשלום

מערכת האתר

מנהלות ומנהלי בתי הספר בנס ציונה ציינו את סיום שנת הלימודים במפגש מרגש במרכז פרס לשלום. המפגש נפתח בארוחת צהרים טעימה.

בהמשך צפו המנהלים בתערוכה של הצלם זיו קורן שתיעד בכשרון ורגישות את זוועות ה-7.10 ואת מלחמת חרבות ברזל. התערוכה שימשה בסיס לשיח קבוצתי פורה עם מנחת VTS רפאלה צרפתי. בשיח, ניתן מקום וניתנה הלגיטימציה לביטוי המורכבות הרגשית שליוותה את העבודה החינוכית בשנה החולפת.

כמו כן, השיח הראה כיצד ניתן להגיע מדימוי אחד לריבוי ועושר של נקודות מבט. זהו עושר נקודות המבט אותו אנו מבקשים להוקיר בצוות המנהלים ובקרב התלמידים.

לסיכום, אנו מעריכים אתכם, גאים בכם, ושמחים להמשיך יחד איתכם את המסע החינוכי. עוד קצת היערכויות, ואז חופשה נעימה לכל המנהלות והמנהלים שלנו.


צילומים:זיו קורן

להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה