הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שירה רווח, נועם עובד ואריאל בלחסן זכו בתחרות הנואם הצעיר בנס ציונה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה

עיריית נס ציונה הכריזה על הזוכים בתחרות הנואם הצעיר, שהפכה למסורת בעיר. שירה רווח, נועם עובד ואריאל בלחסן הם הזוכים בתחרות השנה, שהתקיימה בקרב תלמידי כיתה ו' מכל בתי הספר בעיר.

התחרות מהווה אירוע שיא לתהליך למידה ארוך שעברו התלמידים, שכלל פיתוח טכניקות להעברת מסרים, בניית טיעונים, העברת רעיונות, רהיטות ודיוק, וכן עמידה על במה ודיבור מול קהל. 12 תלמידות ותלמידים שהגיעו לגמר הציגו נושאים חשובים כמו חרמות, סטיגמות, העצמת נשים ושיח מכבד.

במקום הראשון זכתה שירה רווח מבית הספר בינתחומי הדר עם הרצאה מרתקת על העצמת נשים. במקום השני זכה נועם עובד מבית הספר בן צבי שדיבר על חרמות, ובמקום השלישי זכה אריאל בלחסן מבית הספר אירוס עם סיפור אישי מרתק על סטיגמות והשפעתן הרחבה על השקפת עולמנו.

הוועדה המקצועית ציינה כי הבחירה בזוכים הייתה קשה במיוחד בשל הרמה הגבוהה של כל המשתתפים. עיריית נס ציונה הביעה גאווה גדולה בתלמידים שהשתתפו בתחרות.









להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה