הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית נס ציונה חידשה את אנדרטת גן הגיבורים ומזמינה את הציבור לטקסי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית נס ציונה

עיריית נס ציונה חידשה את אנדרטת גן הגיבורים ברחוב ויצמן. במהלך השבועות האחרונים, נערכו עבודות שיפוץ בהובלת החברה הכלכלית של העיר, שכללו הוספת לוחות אלומיניום שחורים עם שמות הנופלים והנרצחים, התקנת מעקה בטיחות, צביעת התותח המוצב בגן והתקנת תאורת לד לילית.

ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל יתקיימו בגן שני טקסים: אחד לחללי מערכות ישראל ואחד לנפגעי פעולות האיבה. האגף לשפ"ע של עיריית נס ציונה דאג להתקנת הצללות, הצבת דגלי ישראל ולהוספת פרחים בערוגות הגן.

הציבור מוזמן להגיע לטקסים ולהנציח את זכר הנופלים והנרצחים מתושבי העיר. לוח הזמנים של כלל טקסי הזיכרון נמצא בתגובה הראשונה בעמוד הפייסבוק של עיריית נס ציונה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה