הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש עיריית נס ציונה שמואל בוקסר מתייחס לפרויקט הקו הכחול ואומר: "העירייה מתנגדת להעלאת עומסי רכבים פרטיים ברחובות העיר, כל החלטה תתקבל לאחר שיתוף ציבורי ובחינה מקצועית, ונס ציונה תומכת בתחבורה ציבורית ובת קיימא"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק שמואל בוקסר
צילום מתוך דף הפייסבוק שמואל בוקסר

ראש עיריית נס ציונה, שמואל בוקסר, פנה לתושבים בנוגע לפרויקט הקו הכחול, שבשלב זה הוא עדיין תכנית עקרונית של משרד התחבורה וטיוטת הסכם עדיין לא הועברה לעירייה. הוא הביע הבנה לחששות התושבים וציין שמידע לא מהימן מסתובב בקרב חלקם.

בוקסר הדגיש שלוש נקודות חשובות: העירייה מתנגדת להעלאת עומסי רכבים פרטיים ברחובות העיר, כל החלטה תתקבל לאחר שיתוף ציבורי ובחינה מקצועית, ונס ציונה תומכת בתחבורה ציבורית ובת קיימא.

הוא תיאר את הפרויקט כלאומי ורחוק ממימוש, אך כאחד שיאפשר הגעה מהירה למטרופולין דן ללא צורך ברכב פרטי. בוקסר הבטיח להביא לתושבים תוצאה מיטבית בנוגע לפרויקט, תוך שימוש בנחישות, אסרטיביות, גמישות והקשבה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה