להקת הפלמנקו טיימפו השתתפה בפסטיבל ימי הפלמנקו הארצי בסוזן דלל

להקת הפלמנקו טיימפו מבית הספר למחול נס ציונה, בהובלת דנה אבי אנגלנדר ויונית מודן קלינרמן, השתתפה בפסטיבל ימי הפלמנקו הארצי שהתקיים במרכז המחול סוזן דלל בסוף השבוע האחרון. הפסטיבל, המתקיים מדי שנה, מהווה חגיגה של אמנות הפלמנקו בישראל.
במסגרת הפסטיבל, הופיעו רקדניות להקת טיימפו יחד עם רקדניות מלהקות אור הנס בריקודים מרהיבים, כולל הריקוד "מתי תשוב אלי" שעסק בנושא החזרת החטופים. הכוריאוגרפיה נוצרה על ידי דנה אבי אנגלנדר, יונית מודן קלינרמן ועדי אפרה מיין, והביצוע היה מרגש במיוחד.
הרקדניות שהשתתפו: גילי סבג, שקד מוזס, שיר בינשטוק, קטי לוין, שקד ורניק, אלה זינגר, רביד בן שושן, מישל פוזין, יעל פוליצקי, שיר בוטון, אלה מיכאל, ענבל מור, שירה בן שושה, הילה דרוק, ליבי אור פינגר, הילה שרוני, יהלי לביא, שירה שיפרין, גל שוורץ, עמית מונטיליו, אוריה לנדאו, מאי אורון, עלמה ארבל, עדי שחר וליהיא חן.
האירוע היה מלא קסם, חום וסערת רגשות, והרקדניות הביאו לבמה את כל הנשמה, הדיוק והאהבה לפלמנקו. כל הכבוד לרקדניות על הופעה מרשימה ומלאת תשוקה!




צילומים:יואב גרינברג
להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.