הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שיזרוע חורף במגרשי הכדורגל ביבנה: הכנות לקראת עונת החורף

מערכת האתר

שיזרוע חורף במגרשי הכדורגל ביבנה: הכנות לקראת עונת החורף


בימים אלו מתבצע שיזרוע חורף במגרשי הכדורגל ביבנה, במטרה להכין את המגרשים לעונת החורף, הגשמים ומזג האוויר הקר. העבודות מתקיימות במגרש הכדורגל העירוני ובמגרש בשכונת נאות-שזר, וכוללות שיקום וטיפול בדשא כדי להבטיח מגרשים איכותיים ובטוחים לשחקנים ולמתאמנים.


שיזרוע החורף הוא תהליך שנתי שמבוצע על ידי מחלקת הספורט בעיריית יבנה והעבודות כוללות זריעת דשא חורף מיוחד, שיקום משטחי המשחק וטיפולים מקצועיים נוספים שמותאמים לתנאי מזג האוויר.


מנהל מחלקת הספורט, שאול דוד: "שיזרוע החורף הוא חלק ממחויבותנו לשדרוג ושימור מתקני הספורט ביבנה. המטרה היא לספק למשתמשים מגרשים ברמה הגבוהה ביותר, שיעמדו בתנאי החורף ויאפשרו לשחקנים להתאמן ולשחק בצורה מקצועית ובטוחה. תודתי למנהלי המגרשים דוד פונדקי ושוקי אמין על המסירות, אנו ממשיכים לפעול כדי לשפר את חוויית הספורט בעיר".


מגרשי הכדורגל ביבנה מארחים במהלך השנה פעילויות רבות, לרבות אימונים של קבוצות מקומיות, משחקים ואירועי ספורט קהילתיים. השקעה זו במגרשים מדגישה את החשיבות שמעניקה העירייה לקידום הספורט ולתנאים מקצועיים עבור התושבים והספורטאים בעיר.


]]>



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה