"שביל המילים הטובות" לזכרו של איתם תמיר ז"ל בן 11 מיבנה אשר נפל אל מותו נחנך ביבנה

הטקס להקמת "שביל המילים הטובות" לזכרו של איתם תמיר ז"ל התקיים אתמול בפארק הציבורי תדהר ברחובות. השביל, שנמתח לאורך הפארק ומוביל אל בית הספר, מכיל "ספסל חברות" ושלטים בולטים עם משפטים ומילים טובות שמהדהדות את המסר של איתם ז"ל. "הלוואי שכל האנשים בעולם יהיו שמחים", כתב איתם, והותיר אחריו שובל של תום וטוב. בטקס השתתפו בני ההורים אייל וסיגלית, ראש העירייה, חברי מועצת העיר ואורחים.
בשנת 2019 איתם תמיר ז"ל היה בן 10 ו - 9 חודשים כאשר קפץ אל מותו מחלון ביתו ביבנה, לאחר שילדים החלו להקניט ולהציק לובממשך מספר ימים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




-
אורחמזעזע.... צריך לקחת ילדים מבית ספר לאתר הנצחה ולספר את הספור.ולמשפחה שהמקום ינחם אתכם12.12.23 14:15 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: