קהל רב הגיע אמש לפתיחת הגלריה הסדנה לאומנות ביבנה שם מוצגות שלוש תערוכות מיוחדות הפתוחות לקהל הרחב - "כדי לצמוח צריך אדמה והרבה", "ככלות הכל" לזכרו של האמן ארז אבני ז"ל והתערוכה השלישית של תלמידי החוגים בסדנה.
האירוע לווה לצלילי נגינת הפסנתר של פיטר גקל מהקונסרבטוריון העירוני בניהולו של ראובן גוטמן ובשירתן של כרמל פלנדר ושובל משיח מהקונסרבטוריון.

פתיחה אמנותית בגלריה הסדנה לאמנות
באירוע מרגש בהשתתפות קהל רב ובמעמד ראש העיר רועי גבאי נפתחה אמש שנת הפעילות בסדנה לאמנות ופתיחת התערוכות
"כדי לצמוח צריך אדמה והרבה".
מדובר בתערוכה קבוצתית של אמני יבנה בהשתתפות כחמישים אמנים. תערוכה נוספת שריגשה את הצופים היא "ככלות הכל" לזכרו של האמן ארז אבני ז"ל, תושב העיר שנפטר בגיל צעיר ומשפחתו החליטה להעניק שתי מלגות ללימודי אמנות בסדנה.
התערוכה השלישית היא תערוכתם של תלמידי החוגים בסדנה לאמנות.
האירוע לווה לצלילי נגינת הפסנתר של פיטר גקל מהקונסרבטוריון העירוני בניהולו של ראובן גוטמן ובשירתן של כרמל פלנדר ושובל משיח מהקונסרבטוריון.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.