הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אלון רוזן הודיע על התמודדות לראשות העיר יבנה

אלון רוזן היה חבר מועצת העיר יבנה בגיל 21 ברשימת גוב ארי

אבי בר
צילום דף הפייסבוק אלון רוזן
צילום דף הפייסבוק אלון רוזן
אלון רוזן שהיה חבר מועצת העיר יבנה בגיל 21 ברשימת גוב ארי, הכריז אתמול על התמודדותו לראשות העיר יבנה בבחירות 2023


על אלון רוזן


בגיל 21 נבחר לחבר מועצת העיר הצעיר ביותר בארץ דאז, ברשימה של צביקה גוב ארי ז"ל, "יבנה שלנו".
מאז מילאתי שורה ארוכה של תפקידי ניהול בכירים במגזר הציבורי והפרטי, החל מראש מטה במשרד הביטחון, דרך מנכ"ל המשרד להגנת העורף, סמנכ"ל בחברת אנרגיה ציבורית בינלאומית ועד ליו"ר קבוצת אלמנטס שאותה הקים.


להלן הפוסט שפרסם על התמודדותו


החלטתי להתמודד על ראשות העיר יבנה מתוך אמונה עמוקה בפוטנציאל של העיר שלנו להפוך לאחת הערים המובילות בישראל, ולספק לתושביה איכות חיים ואיכות של שירותים עירוניים ברמה הגבוהה ביותר. יבנה היא מקום נפלא, אבל אסור לנו להסתפק בבינוניות בניהול שלה. אנחנו משלמים מיסים מהגבוהים ביותר בארץ והגיע הזמן שנתחיל לקבל תמורה בהתאם!
אינני חושש לומר את הדברים הללו מאחר שלכל אורך דרכי, הן במגרש הציבורי והן בעולם העסקי, תמיד אמרתי את מה שאני חושב ולא היססתי להציב רף גבוה של יעדים. העיר שלנו זקוקה לחזון ולתוכניות עבודה מקצועיות ומרחיקות ראות בכל התחומים - היא אינה יכולה להמשיך להתנהל בשיטה של כיבוי שריפות בפייסבוק או בקבוצות ווצאפ.
במהלך השבועות הקרובים אפרסם חזון ליבנה 2030, ובו אתייחס ואציע פתרונות מפורטים לכל האתגרים שאיתם אנו מתמודדים: יוקר המחיה הבלתי הגיוני בעיר, הפסקות החשמל החוזרות ונשנות, בעיית זיהום האויר והריחות שהעירייה אינה מצליחה לפתור, החינוך העירוני שחייב רענון תפיסתי, הפקקים שממררים את חיינו, הספורט בעיר, ועוד ועוד. אינני קוסם ואין לי שום כוונה להציג פתרונות פלא, אבל אני מתחייב להציג פתרונות מעשיים, מקצועיים, מעמיקים ומרחיקי ראות.
זה לא סוד שבשבועות האחרונים פנו אליי מאות תושבות ותושבים בבקשה להתמודד על ראשות העיר ושקלתי את העניין בכובד ראש, מאחר שאני מכיר בגודל האחריות ואינני מקבל החלטות הרות גורל בשליפה מהמותן. אולם מהרגע שהחלטתי להתמודד אני מעמיד את עצמי ב-100% לטובת המטרה, לטובת העיר והתושבים, ואני עוזב את תפקידי בקבוצת החברות "אלמנטס" שהקמתי לאחר שסיימתי את כהונתי כמנכ"ל המשרד להגנת העורף.
אני לא רואה בכך ויתור, מאחר שכסף מעולם לא היה המניע העיקרי עבורי - אני אוהב את העשייה, את העבודה הקשה, את הסיפוק שבצידה ואת תחושת השליחות הציבורית. יש לי אמונה עצומה בעיר שלנו ובתושביה, ואני קורא לכם להצטרף למסע שלנו ולהפוך את יבנה לעיר הנפלאה שהיא יכולה וחייבת להיות. הצטרפו אליי, ויחד נשים את יבנה לפני הכל!


להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה