הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ילדה בת 9 שברה את היד בג'ימבורי ביבנה

קרדיט תמונות: המרכז הרפואי קפלן

אבי בר


בת 9 מבאר יעקב בילתה עם דודתה ובני דודיה בג׳ימבורי ביבנה. בעת המשחק, היא קפצה מקוביית משחק בגובה כ-50 ס"מ אל מזרון, ונחתה על ידה. היא הובהלה למלר"ד הילדים במרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית.


אימה מספרת:

"היא בסה"כ בילתה עם המשפחה בג׳ימבורי, וככל הנראה בשל המכה שחטפה בעת הנפילה, היא שברה את ידה". האם מוסיפה ואומרת:"איך אפשר למנוע דבר כזה? גם אחיה בבית עכשיו עם גבס מאירוע אחר, הוא שבר את היד בזמן משחק כדורגל, כשהיה שוער במשחק".


ד"ר אביעד נחמני, רופא בכיר במלר"ד הילדים במרכז הרפואי קפלן:

"הילדה סובלת משבר באמה, עברה גיבוס זמני במלר"ד הילדים, ותתאשפז לצורך קיבוע שיתבצע בחדר ניתוח. בפתחו של הקיץ והחופש הגדול, אנחנו כבר עכשיו רואים עליה בפציעות של ילדים. רק בשבועיים האחרונים ראינו מספר ילדים עם חתכים כתוצאה מקפיצה בטרמפולינה. חשוב מאוד להשגיח על הילדים בכל זמן, וגם במקומות שנראים בטוחים. אין לקפוץ על טרמפולינות מתחת לגיל שש ולא בזוגות, ואפילו רצוי להימנע ככל הניתן. זו ההזדמנות להזכיר שגם סכנת הטביעות גוברת בתקופה זו, בעיקר בבריכות ביתיות ומקורות מים, גם נמוכים. אנחנו מבקשים מההורים להיות בתשומת לב מלאה, ככל הניתן".





להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה