מועצת העיר אישרה את תוכנית ההתחדשות העירונית במתחם "הדוכיפת" הכולל פינוי עשרה מבנים והקמת מתחם שיכלול כ870 יחידות דיור בשטח של 47 דונם ברחוב הדוכיפת,אהרון חג'ג והעגור ביבנה.
עוד אושר תקציב ייעודי לשיפוץ והצטיידות מרכז יום לגיל השלישי ולתשושי הנפש ברחוב הנורית על סך 900,000 במימון משותף עם הביטוח הלאומי.
לימור עידן
12.07.23 11:18

קרדיט: דוברות
ישיבת מועצת העיר יבנה
במהלך מועצת העיר , אישרה העירייה תקציב היערכות לחורף על סך 800,000 ש"ח להכנת העיר לאתגרי מזג האויר
עוד אושר תקציב ייעודי לשיפוץ והצטיידות מרכז יום לגיל השלישי ולתשושי הנפש ברחוב הנורית על סך 900,000 במימון משותף עם הביטוח הלאומי.
בנוסף, אישרה מועצת העיר את התוכנית לקידום מתחם "הדוכיפת" , ממשיכה ההתחדשות העירונית ביבנה במסגרתה תתחיל לקדם העירייה פרויקטים ברחוב הדוכיפת 1-10 , אהרון חג'ג 7-9-11 והעגור 2.
התכנית כוללת פינוי עשרה מבנים בני 3-4 קומות ובהן כ-195יח"ד והקמת מתחם שיכלול כ-870 יח"ד בשטח של כ-47 דונם.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמה עם האלון12.07.23 22:13 תגובה
- אורחמה אם רחוב הדרור 2517.07.23 14:25 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י


טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות