תמונות ממשחק הראווה לזכרה של פקד קים דוקרקר ז"ל אשר נרצחה בשבת השחורה והתקיים ביבנה בהשתתפות נבחרות הוותיקים של מכבי יבנה ונבחרת ישראל: הנבחרת ניצחה 8 - 1

ערב של כדורגל וזיכרון: משחק ראווה לזכרה של פקד קים דוקרקר ז"ל
ביום רביעי התקיים באצטדיון העירוני ביבנה משחק ראווה מרגש לזכרה של פקד קים דוקרקר ז"ל, לוחמת משמר הגבול שנרצחה בטבח השביעי באוקטובר. האירוע, שנערך לעיני למעלה מ-1,500 צופים, כלל מפגן ספורטיבי של אחדות והנצחה, בו השתתפו נבחרת הוותיקים של ישראל ונבחרת ותיקי מכבי יבנה.
ראש העיר, רועי גבאי, אמר בטקס הפתיחה: "הערב הזה הוא עדות לכך שהמורשת של קים ז"ל ממשיכה לחיות בתוכנו. היא הייתה גיבורה, לוחמת אמיצה ואדם של נתינה ואהבה. לראות את המגרש מלא באנשים שבאו לחלוק לה כבוד, זו ההוכחה לכך שהזיכרון שלה יישאר בלב כולנו."
המשחק נערך במעמד ראש העיר רועי גבאי, שר התרבות והספורט ח"כ מיקי זוהר, מפקד משמר הגבול ניצב יצחק בריק, משפחתה של קים, חבריה, לוחמי מג"ב ותושבי יבנה. המשחק הסתיים בניצחון 8:1 לזכות נבחרת ישראל.
שר התרבות והספורט, ח"כ מיקי זוהר, אמר: "הספורט הוא הרבה יותר ממשחק – הוא גשר בין אנשים, דרך לבטא כבוד והוקרה, ובמקרה הזה – גם זיכרון והנצחה."
אמה של קים, מירי דוקרקר, התרגשה מההנצחה ואמרה: "קים הייתה אדם מלא אור, אהבה ונתינה. לראות את העיר כולה מתאחדת לכבודה, זה מחמם את הלב."
האירוע אורגן על ידי המחלקה לספורט בעיריית יבנה בשיתוף מועדון מכבי יבנה וההתאחדות לכדורגל.





























צילומים:עמרם כהן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




























מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.