הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חט"ב יצחק נבון מיבנה וחט"ב דה שליט א' מרחובות עלו לשלב הגמר המחוזי של חידון של"ח וידיעת הארץ שיתקיים בחודש מאי

מערכת האתר

חידון של"ח וידיעת הארץ מחוז מרכז תשפ"ה: השלב האזורי

השבוע התקיים השלב האזורי של חידון של"ח וידיעת הארץ במחוז מרכז, זו השנה ה-15 ברציפות, בסימן "גבורה ישראלית - סיפורם של יישובי קו הגבול הצפוני". האירוע נערך בשלושה מוקדים במקביל, באווירה תחרותית, מקצועית ומכבדת.

בתי הספר שעלו לשלב הגמר המחוזי שיתקיים בחודש מאי:

  • אולפנת "נטע" עלי זהב
  • חט"ב הראשונים הוד השרון
  • אולפנת צביה לוד
  • חט"ב יצחק נבון יבנה
  • חט"ב דה שליט א' - רחובות

רונן כהן, ממונה של"ח מחוז מרכז, הודה לכל המורים והמורות שלקחו חלק בהפקת החידון, ביצועו וליווי התלמידים. הוא הוסיף תודה מיוחדת לזאביק, שהפיק את החידון במקצועיות רבה, ולמנחים שדאגו להצלחת האירוע.

כהן סיכם: "הפסגות שהושגו בגמר השנה היו שונות, וזהו סימן לכך שכל אחד יכול להגיע להישגים מרשימים, כל עוד עשה את הדרך הנכונה."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה