הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נפתחה קבוצת וואטסאפ המעדכנת כל מה שקורה ביבנה!

לוחצים ומצטרפים

נפתחה קבוצת וואטסאפ לקבלת הלהיטים והמבצעים של "אלי אקספרס"!

להצטרפות יש ללחוץ על הלינק בכתבה
מכבי יבנה ניצחה ובית"ר יבנה "התפוצצה" על מעלה אדומים 8 - 1

הרצאה מרגשת עם עומר לשם, שורד מסיבת הנובה באירועי ה-7 באוקטובר, תתקיים במרכז צעירים יבנה ביום שלישי 11 בפברואר

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז צעירים יבנה


מרכז צעירים יבנה מזמין את הציבור להרצאה מרגשת ומעוררת השראה עם עומר לשם, שורד אירועי ה-7 באוקטובר. עומר, בן 24, ישתף את סיפורו האישי על התמודדות עם טראומה, גבורה וחוסן נפשי, מהמעבר ממסיבת נובה ללחימת הישרדות ועד להגעה למקום בטוח. ההרצאה תתקיים ביום שלישי, 11 בפברואר 2025, בשעה 19:30, במרכז צעירים יבנה, רחוב עולש 2. דמי רצינות: 10 ש"ח בהרשמה מראש בלינק המצורף: https://did.li/mJFIw. מספר המקומות מוגבל.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

מכבי יבנה ניצחה ובית"ר יבנה "התפוצצה" על מעלה אדומים 8 - 1

מערכת האתר | | תגובות: 0


מכבי יבנה
ארחה בבית את עירוני אשדוד ומנצחת 1 - 0 משער של עומר לקאו בפנדל בדקה 19.

יבנה עולה למקום השלישי בטבלה.

במחצית המשחק יבנה ממשיכה במסורת הוקרה לוותיקי מכבי יבנה
למאמן העבר זאב זלצר ושחקן העבר דוד בוארון שהיו חלק משמעותי מההיסטוריה של המועדון.


בית"ר יבנה

יצאה למשחק חוץ נגד בית"ר מעלה אדומים ויבנה מביסה בתוצאה נהדרת של 8 - 1

בית"ר יבנה במקום הרביעי בטבלה

כבשו ליבנה

אושר דהן דקה 2'
אושר עלמו דקה 9'
אושר דהן דקה 41'
אושר עלמו דקה 43'
נתן טשלה דקה 45'
עדי לביא דקה 60'
שון מוסקוביץ' דקה 63'
גל אביב דקה 89'



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

דירות למכירה

לפרסום נכס - 055-432-2106

משרד הרווחה ייקח חלק במימון פרוייקט סיירת מיכל שתעניק מעטפת הגנה לנשים שחוות אלימות ואיומים מבני זוגן על ידי מיגון הבית, לחצן מצוקה, חיבור לחברת אבטחה ועוד

תכנית סיירת מיכל הינה חלופה למקלט ומקנה לאשה מאוימת ולילדיה הגנה, ביטחון ובמקרים מסוימים גם מהווה כלי לתיעוד. התכנית הופכת את ביתה של האישה המאוימת - למבצרה, באמצעות מיגון ביתה הפרטי עם חברת אבטחה פרטית.

מערכת האתר | | תגובות: 0
דוברות משרד הרווחה


שר הרווחה והביטחון החברתי, יעקב מרגי ומנכ"לית פורום מיכל סלה, לילי בן עמי, חתמו על הסכם מיזם משותף לטווח ארוך להפעלת תכנית 'סיירת מיכל' שתעניק לנשים מאוימות ונפגעות אלימות סל מעטפת הגנה אישית. אירוע החתימה התקיים בלשכת שר הרווחה מרגי בירושלים, בהשתתפות גורמי המקצוע המלווים את התכנית מטעם המשרד. התוכנית תופעל בתיאום ובשיתוף עם גורמי המקצוע במשרד הרווחה.

כזכור, לפני מספר חודשים, התחייב השר מרגי במליאת הכנסת כי משרד הרווחה ייקח על עצמו את מימון פרויקט 'סיירת מיכל'. השר מרגי הנחה להקצות לכך 2 מיליון שקלים שמתווספים ל-2 מיליון שקלים שגייסה העמותה.

תכנית "סיירת מיכל" מעניקה לאשה בחינם מעטפת אבטחה אישית הכוללת את מיגון ביתה הפרטי באמצעות מצלמת אבטחה והתקנתה בבית האישה, לחצן מצוקה פיזי נייד המחובר 24/7 לחברת אבטחה פרטית ששולחת סייר במקרה חירום, לחצן מצוקה חכם ומוסווה בנייד - אשר באמצעות קול וללא מגע יד אדם, מזניק מיד למקום מאבטח חמוש, ובנוסף - עשרה שיעורי הגנה עצמית לאשה ומכתב הרתעה לגורם המאיים ממשרד עו"ד. מעטפת אבטחה זו תוענק חינם לכל אישה מאוימת במשך 12 חודשים רצופים.


ביתה הוא מבצרה

תכנית סיירת מיכל הינה חלופה למקלט ומקנה לאשה מאוימת ולילדיה הגנה, ביטחון ובמקרים מסוימים גם מהווה כלי לתיעוד. התכנית הופכת את ביתה של האישה המאוימת - למבצרה, באמצעות מיגון ביתה הפרטי עם חברת אבטחה פרטית. מטרות תכניות ההגנה: 1. בטחון פיזי והגנה אמיתית על אישה מאוימת וילדיה. מתן מענה מציל חיים בעת חירום; וגם הרתעת התוקף ובכך הפחתה מראש של מקרי האלימות והאיומים. 2. חירות וחיי שגרה לאישה מאוימת ולילדיה – בתוך הבית ומחוץ לבית. 3. בטחון נפשי ושיפור איכות החיים של האישה המאוימת וילדיה, לרבות שיפור איכות השינה. 4. לייצר לאישה המאוימת אפשרויות בחירה שונות להגנה המותאמות להעדפותיה - חלופה למקלט לנשים.


אלטרנטיבה למקלט לנשים

במסגרת ההסכם החדש, תכנית ההגנה "סיירת מיכל" תופעל ותמומן במשותף על ידי משרד הרווחה ועל ידי העמותה בשנים 2025 עד 2027 וכך תגיע ליותר נשים מאוימות הזקוקות להגנה. במסגרת ההסכם מימון ההגנה על נשים מאיימות בתכנית "סיירת מיכל" יהיה 50% על ידי משרד הרווחה ו-50% על ידי עמותת פורום מיכל סלה, באמצעות תרומות המגיעות מקרן תובענות ייצוגיות, ומשורה של חברות מובילות במשק. הפעלת התכנית תאפשר ליותר נשים להישאר בביתן על פני מעבר למקלט לנשים נפגעות אלימות.


ירידה של 62% באלימות הפיזית וירידה של 72% באלימות המינית אצל המשתתפות

החל משנת 2021 ועד היום, עמותת פורום מיכל סלה העניקה הגנה ל 532 נשים מאוימות, ועוד 1,798 ילדים וילדות בסיכון באמצעות חברות אבטחה וכלבי הגנה. תכניות ההגנה מלוות במחקרי הערכה ומדידה מיום הפעלתן. המחקר המלווה של 'סיירת מיכל' (שנערך בין אוקטובר 2021 עד סוף דצמבר 2023) בוצע בניהול המדען הראשי של המשרד לביטחון לאומי ופורסם באוגוסט 2024. המחקר הציג כי תכנית "סיירת מיכל" הצליחה להוריד ב 62% את האלימות הפיזית וב 72% את האלימות המינית, ובמקביל - העלתה ב 700% את תחושת הביטחון בבית של נשים והעלתה ב 1,300% את תחושת הביטחון בסביבה הקרובה לבית. תכניות ההגנה של פורום מיכל סלה זכו להכרה בינלאומית והוזמנו להציג באו"ם ובפרלמנטים בעולם.


עליה ברצח נשים בתקופת המלחמה

לפי מדד הנרצחות של פורום מיכל סלה, מלחמת חרבות ברזל הביאה לעליה של 17% אחוז ברצח נשים בידי בן זוג, בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד ( 7/10/22- 6/10/23). בשנת 2025, במהלך חודש אחד נרצחו 4 נשים באלימות במשפחה, מתוכן 2 בידי בן זוג. מדד הנרצחות של פורום מיכל סלה מרכז בזמן אמת מידע אמין ומקיף אך ורק אודות רצח נשים במשפחה.


למידע המלא:

https://www.michalsela.org.il/rate



שר הרווחה והביטחון החברתי, יעקב מרגי אמר באירוע החתימה:

"כפי שהתחייבתי במליאת הכנסת לפני מספר חודשים, חתמנו היום על מיזם משותף וחשוב להגנה על נשים, אשר מתווסף לשורה ארוכה של תכניות ושירותים שמשרד הרווחה מפעיל למניעת אלימות במשפחה. הגנה על נשים מפני אלימות חמורה ומסכנת חיים היא משימה שמצריכה שותפות רחבה בין כל הגורמים הרלוונטיים בממשלה ובחברה האזרחית, כגון פורום מיכל סלה, שעמו אני נמצא בקשר מיום הקמתו. אני מברך את לילי בן-עמי שמרגע הטרגדיה הנוראה שבה איבדה את אחותה האהובה מיכל ז"ל, לקחה על עצמה משימה חשובה להציל חיי נשים. מינפה את יכולותיה כיזמת חברתית והביאה לשינוי אמיתי בהתמודדות עם התופעה וסייעה למאות נשים. השותפות עם פורום מיכל סלה היא מכפיל כוח להתמודדות עם תופעת האלימות נגד נשים ומבחינתנו מדובר בשותפות אסטרטגית".


לילי בן עמי, מנכ"לית פורום מיכל סלה:

"בתקופת המלחמה אנו חוות עליה משמעותית בפניות של נשים מאיימות אל פורום מיכל סלה, בבקשה לקבל הגנה וסיוע. שנת 2025 נפתחה ברצח של 4 נשים בחודש אחד. רצח נשים אינו גזירת גורל. בפורום מיכל סלה פיתחנו פתרונות כחול-לבן שהצליחו להעניק בטחון והגנה עד כה למעל 2000 נפשות. אני גאה על שיתוף הפעולה המרגש והפורה שיש לפורום מיכל סלה עם משרד הרווחה מיום הקמת העמותה. חתימת ההסכם של מיזם משותף היום היא אבן דרך משמעותית לקראת היעד שהצבנו – אפס נרצחות בשנה. המנהיגות והפעולות שמוביל שר הרווחה מרגי למען בטחון נשים בביתן, מעניקות לאלפי נשים וילדים פתרונות אמיתיים ובמקביל גם סוללת דרך לשינוי מהותי וחיובי במדיניות ההגנה על נשים בישראל."


סמנכ"ל וראש מינהל שירותים חברתיים, אתי קיסוס:

"סיירת מיכל היא כלי שהמשרד מוסיף לסל הכלים לסיוע בשמירה על ביטחונן של נשים נפגעות אלימות בקהילה. אנו קוראים לנשים וגם לגברים שנמצאים במעגל האלימות לפנות לאחד מ-170 המרכזים שמפעיל המשרד ברחבי הארץ לטיפול באלימות במשפחה ולהצטרף לתכנית טיפולית מותאמת".





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

BE106 דילים וקופונים

אתר BE106 הוא גוף מקשר בלבד בין מוכרים לקונים

אורח

אורח
12.02.25 18:38
איך מזמינים כרטיסים ל3.3 לגיא פלג
אורח
05.02.25 08:38
מבקשת להירשם
אורח
05.02.25 12:34
https://www.be106.net/whatsapp/deals_and_coupons/1
אורח
20.01.25 23:46
אשמח לקבל עידכונים
מערכת BE106
20.01.25 13:57
מבצעי סוף עונה של AliExpress! 🛍️

💳 קודי הנחה משתלמים במיוחד:

🔹 הנחה של ₪10.94 בקנייה מעל ₪105.72
קוד קופון: CNIL01 | AEAFF03

🔹 הנחה של ₪43.75 בקנייה מעל ₪360.91
קוד קופון: CNIL02

🔹 הנחה של ₪72.91 בקנייה מעל ₪579.65
קוד קופון: CNIL03 | AEAFF20

🔹 הנחה של ₪109.37 בקנייה מעל ₪871.3
קוד קופון: CNIL04 | AEAFF30

🔹 הנחה של ₪145.82 בקנייה מעל ₪1,199.4
קוד קופון: CNIL05

🔹 הנחה של ₪218.74 בקנייה מעל ₪1,600.42
קוד קופון: CNIL06

💥 אל תחמיצו, הקופונים זמינים לזמן מוגבל!

קישור לעמוד המבצעים - https://s.click.aliexpress.com/e/_oCDADw9
מערכת BE106
20.01.25 13:57
מעיל גשם שקוף לכלבים עם קפוצ'ון, עשוי PVC רך ונעים
זמין ב-5 מידות (S עד XXL) - מתאים לכלבים במשקל 1.5 עד 12.5 ק"ג
רק 10.54 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_ok70tPJ
אורח
20.01.25 08:51
אשמח לקבל עידכונים
מערכת BE106
01.01.25 21:12
גרביים תרמיות משולבות נעלי בית - פתרון חורף מושלם לבית! סוליית סיליקון מונעת החלקה, חומר עבה ונעים במיוחד, מתאים לגברים ונשים.

רק 14.24 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDy9AaX
מערכת BE106
01.01.25 21:12
סייל עונת החורף התחיל! ❄️
קופונים שווים להזמנות מעל סכומים שונים:

🛍️ הנחה של ₪11.23 בקניה מעל ₪108.58:
קוד קופון: CDIL01 או AEAFF03

🛍️ הנחה של ₪29.95 בקניה מעל ₪258.35:
קוד קופון: CDIL02 או AEAFF08

🛍️ הנחה של ₪74.88 בקניה מעל ₪595.33:
קוד קופון: CDIL03 או AEAFF20

🛍️ הנחה של ₪112.33 בקניה מעל ₪894.86:
קוד קופון: CDIL04 או AEAFF30

🛍️ הנחה של ₪187.20 בקניה מעל ₪1,381.61:
קוד קופון: CDIL05 או AEAFF50

🛍️ הנחה של ₪299.54 בקניה מעל ₪2,242.78:
קוד קופון: CDIL06 או AEAFF80

💥 דילים שווים עכשיו: https://s.click.aliexpress.com/e/_oB0axqb


הרשמה לקבוצת הוואטסאפ המעדכנת כל מה שקורה ביבנה! לוחצים ומצטרפים

מערכת האתר | | תגובות: 0


להלן לינק להצטרפות לקבלת עדכוני חדשות בוואטסאפ של העיר יבנה


https://www.be106.net/whatsapp/group/104


עדכוני חדשות בוואטסאפ כוללים ידיעות הקשורות ליבנה בתחומים: חדשות, פלילים, תרבות, צרכנות , נדל"ן , חינוך, מדורים ולעיתים רחוקות ידיעות כלליות המעניינות וחשובות גם לתושבי יבנה

להלן הלינק להצטרפות


https://www.be106.net/whatsapp/group/104



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

נפתחה קבוצת וואטסאפ לקבלת הלהיטים והמבצעים של "אלי אקספרס"! להצטרפות יש ללחוץ על הלינק בכתבה

מערכת האתר | | תגובות: 0


אתר be106 ממשיך להעניק ערך מוסף לגולשים והפעם בתחום הוזלת יוקר המחיה על ידי פרסום מוצרים להיטים במחירי מבצע ובמחירים מוזלים כולל הענקת קופונים לגולשים הן לקניות באתר אלי אקספרס והן קופוני הנחה לרכישה מעסקים בישראל.

באתר אלי אקספרס מצויים עשרות אלפי מוצרים ומידי יום מוצגים מוצרים אטרקטיביים עם הנחות מטורפות לתקופה קצרה לרוב עד 48 שעות ולגולש הממוצע קשה לאתר את המבצעים המיוחדים.

בעזרת צוות be106 נאתר את המבצעים האטרקטיביים ונשלח לקבוצת הוואטסאפ "דילים וקופונים be106" כך שתוכלו לרכוש בהנחות מטורפות או מוצרים שללא קשר למבצעי הנחות הם אטרקטיביים וזולים.

המוצרים יהיו בתחום מוצרי התינוקות והילדים, מוצרי מטבח, מוצרים לגבר ולאישה, מוצרים לרכב, מוצרי חשמל, סלולארי, מחשבים, כלי עבודה, ביגוד ועוד. כמו כן קופונים לקנייה ברשת ובעסקים בישראל

להלן לינק להצטרפות לקבוצת הוואטסאפ

"דילים וקופונים be106"

https://www.be106.net/whatsapp/deals_and_coupons/1



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

נפתחה קבוצת וואטסאפ למחפשי דירות ביבנה! להצטרפות יש ללחוץ על הלינק בכתבה

מערכת האתר | | תגובות: 0


אתר be106 העוסק בחדשות בתחומים שונים ומתמחה בתחום הנדל"ן, פתח לתושבים המחפשים לרכוש דירות ביבנה, קבוצת וואטסאפ "דירות למכירה ביבנה"

מאז פתיחת הקבוצות נרשמו לשירות כ - 3500 מחפשי דירות והרשימה גדלה מיום ליום.

הפרסום וניהול הקבוצה על ידי be106 נדל"ן

קיימת אפשרות לשת"פ עם מתווכים


מחפשי דירות ביבנה המעוניינים להצטרף לקבוצה ולקבל מידי יום דירות למכירה ביבנה

להלן לינק הצטרפות למחפשי דירות ביבנה

https://www.be106.net/whatsapp/realestate/104



בעלי דירות יד שנייה, מתווכים וקבלנים המעוניינים להציע דירה למכירה ביבנה בקבוצה מוזמנים לקבל פרטים

052-8030056




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

הכירו את המש"קים הקהילתיים של יבנה: רס"מ בני גרינהיים, ששימש בעבר כמש"ק הקהילתי של השכונה הירוקה, משמש כיום כמ"מ מפקד השיטור העירוני, רס"מ רונן פרץ, המש"ק הקהילתי של השכונות הוותיקות, רס"מ חן בר-ששת, המש"ק של השכונה הירוקה

מערכת האתר | | תגובות: 0


המש"קים הקהילתיים של יבנה: מחברים בין המשטרה לתושבים

מש"קי משטרת יבנה מהווים את הכתובת הראשונה של התושבים בכל הנוגע לביטחון אישי, סדר ציבורי ושירותי משטרה קהילתיים. תפקידם המרכזי הוא לחזק את הקשר עם הקהילה, לספק מענה מהיר ומקצועי, ולפעול למניעת עבירות באמצעות דיאלוג פתוח עם התושבים.

רס"מ בני גרינהיים, ששימש בעבר כמש"ק הקהילתי של השכונה הירוקה, משמש כיום כמ"מ מפקד השיטור העירוני, שם הוא מוביל יוזמות לשיפור הביטחון ושיתוף הפעולה עם העירייה. רס"מ רונן פרץ, המש"ק הקהילתי של השכונות הוותיקות, נמצא כעת בחופשה וצפוי לשוב בקרוב להמשך פעילותו המסורה מול הקהילה. רס"מ חן בר-ששת, המש"ק של השכונה הירוקה, ממשיך במלאכתו לחיזוק תחושת הביטחון ולהנגשת שירותי המשטרה לתושבים.

מש"קי המשטרה פועלים בשיתוף פעולה הדוק עם העירייה והשיטור העירוני, במטרה לתת מענה מהיר ואפקטיבי לכל פנייה. הם מטפלים בסוגיות של איכות חיים, אכיפת חוקי תנועה, מניעת עבירות רכוש, ומתן סיוע לתושבים במקרים חריגים.

מפקד תחנת יבנה, סנ"צ קובי יגן, מסר: "המשטרה היא שירות ציבורי, והתושבים הם בראש סדר העדיפויות שלנו. מש"ק קהילתי הוא גשר בין המשטרה לקהילה, ואנחנו פועלים כדי לתת מענה מקצועי, שירותי ואכפתי לכל צורך".

המש"קים הקהילתיים מקדמים תוכניות חינוכיות בבתי הספר, הכוללות הדרכות בטיחות, ימי קהילה-משטרה והכשרת מעבירי חצייה. הם עובדים בצמוד עם מנהלי מוסדות חינוך, מורים והורים, במטרה להעלות את המודעות לסכנות ברשת, למניעת אלימות בקרב בני נוער ולהתמודדות עם מצבי לחץ.

רס"מ גרינהיים הוסיף: "כאשר הילדים והנוער רואים את השוטרים כחלק מהקהילה, הם מבינים שהמשטרה כאן כדי להגן ולעזור. המטרה שלנו היא לחנך לאחריות ולמודעות, ולא רק לאכוף".

רס"מ בר-ששת סיכם: "החיבור עם התושבים הוא מה שהופך את העבודה שלנו למשמעותית. אנחנו כאן כדי להבטיח שכולם ירגישו בטוחים".




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

ועדת החינוך דנה בהצעת חוק לאבחון לקויות למידה לילדים ממשפחות מעוטות יכולת ובכך לאפשר להם הזדמנות שווה להצלחה במערכת החינוך

לפי הצעת החוק, מנהל מוסד חינוך יפעל לאיתור ילדים זכאים אשר קיימת סבירות שהם בעלי לקות למידה וכך ילדים זכאים יוכלו לקבל אבחון אותו תממן המדינה.

חנה קקיאשוילי | | תגובות: 6


ועדת החינוך, התרבות והספורט בראשות ח"כ יוסף טייב קיימה דיון ראשון בהצעת חוק זכאות לאבחון לקויות למידה לילדים ממשפחות מעוטות יכולת, על מנת להעניק להם הזדמנות שווה להצלחה במערכת החינוך.

יוזמי הצעת החוק, חברי הכנסת מאיר כהן ומיכאל ביטון הסבירו כי הצעת החוק תיתן מענה לעשרות אלפי תלמידים מתחת לקו העוני וזקוקים לאבחונים בשל קשיי למידה מהם הם סובלים. עקב מצוקה כלכלית ובשל עלותם הגבוהה של האבחונים, המגיעה לאלפי שקלים, נאלצים הורים רבים לוותר על ביצוע אבחון לקויות למידה. התוצאה היא שאלפי ילדים בכל שכבת גיל לא זוכים להזדמנות חינוכית שווה, רק עקב מצבם הכלכלי הקשה של הוריהם. לפי הצעת החוק, מנהל מוסד חינוך יפעל לאיתור ילדים זכאים אשר קיימת סבירות שהם בעלי לקות למידה וכך ילדים זכאים יוכלו לקבל אבחון אותו תממן המדינה.

ח"כ מיכאל ביטון, מיוזמי הצעת החוק: "אבחונים פסיכו דידקטיים נהיו לעשירים. כל המחקרים מראים שהאבחונים בקרב השכבה סוציו אקונומית הגבוהה שם גבוהים פי כמה וכמה מאשר בבתי ספר עם מדדי טיפוח נמוכים." ח"כ מאיר כהן, מיוזמי הצעת החוק: "את העוול הזה אנחנו צריכים לתקן. מגיע לכל ילדי ישראל להתחיל על קו הזינוק ולא מאחוריו."

משרד האוצר טרם נקב בעלות תקציבית של החוק. אמירה של נציג אגף התקציבים דן פיקמן עוררה את זעם הח"כים: "עלות האבחון הישירה היא 3,000 ש"ח לילד, אבל העלות העקיפה היא מה נובע מהאבחון – אם זה מהגן, אז אח"כ זה משתרשר לעלוּת כיתה (חינוך מיוחד)." היו"ר ח"כ טייב: "הנתון הזה בכלל לא צריך להיכנס לנוסחה". ח"כ נעמה לזימי: "ומה העלות של אי האבחון? ח"כ ביטון :"ומה העלות של פנימיה?"


סיגל אלה מאגף התקציבים במשרד החינוך: "לפי נתוני הלמ"ס ישנם 610,000 תלמידים בגילאי 6-18 ומתוכם כ-60,000 שחיים מתחת לקו העוני. 26% מהם כבר עברו איבחונים ולפי החישוב נשארו 34,000 תלמידים שלא עברו איבחון. עלות האיבחונים עשויה להגיע ל-200 מלש"ח." חברי הכנסת הציעו להתחיל את ההליך כפיילוט על שני שנתונים בשכבות הצעירות. "צריך 3-4 מלש"ח לפיילוט." אמר ח"כ ביטון.


מנהלת אגף לקויות למידה במשרד החינוך הילה אהוד מור חיים: "במסגרת תכנית לקויות למידה בוצעו בשנת תשפ"ד 2,867 איבחונים לתלמידי חטיבות הביניים הנמצאות בתוכנית. האיבחונים נעשו מתקציב המשרד ובעלות סמלית של 200 - 300₪ לתלמיד. בכל שנה אנחנו מוסיפים 10 מלש"ח לתכנית והתקציב עולה. האיבחונים הללו התקיימו ב-77 רשויות מכל המגזרים ומכל מדדי הטיפוח והתכנית אמורה להתרחב לכלל הרשויות בארץ. האיבחונים נעשים לתלמיד שלאחר תהליך חינוכי, טיפול והתערבות, תהליך של שנתיים וחצי עם הצוות החינוכי בביה"ס, וללא קשר למצבו הסוציו אקונומי נמצא צורך בהמשך בירור אבחוני." מור חיים הוסיפה כי "בעבר היה גידול משמעותי בתלמידים ממעמד סוציו אקונומי גבוה שקיבלו התאמות. היום יש שינוי משמעותי."


"זה חלק מהחוקים החשובים, בהם אין קואליציה ואופוזיציה." אמר יו"ר ועדת החינוך ח"כ יוסף טייב והוסיף "מספיק שמשרד החינוך יעניק אבחון לזכאים רק בשנתון הראשון ואם כך, הצורך שתצטרכו להשקיע בתלמידי החטיבה יפחת. תעשו חישובים ותביאו לוועדה. אני מכיר אישית כאלה שכבר בבית הספר היסודי לא היה להם כסף לשלם איבחון והילדים בבי"ס לחינוך מיוחד. ויש ההיפך, שהצליחו בתוך כיתות שילוב וניגשו לבגרויות בהמשך. אם לא היתה להם אפשרות לשלם על אבחון היו מסיימים בחינוך מיוחד, בלי בגרות ולא נכנסים לאקדמיה ומוצאים מקום עבודה."



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 6 תגובות לכתבה.
  • הלוואי וזה יקרה
    הגב 12.02.25 12:03
  • חייה לתת לילדים שכבר מאובחנים ילדי חינוך מיוחד 2500₪ לא בא ברגל דרך המושלם זה לא סכום שאפשר להוציא עם יש עוד ילדים בבית שזקוקים לאבחון .
    הגב 12.02.25 12:32
  • ואז מגלים שלילד יש הפרעת קשב, דוחפים לו ריטלין ולא מספרים לך שריטלין גורם לחרדות
    הגב 12.02.25 12:57
  • החינוך עקום לא הילדים.
    הגב 12.02.25 13:26
  • כל מערכת החינוך כולה בארץ צריכה לעשות בדיקות. מערכת שכולה ביזיון ובושה.
    הגב 12.02.25 14:42
  • צריך לסגור את המערכת הזאת וזהו. מה כ״כ קשה להבין שהיא מהשטן ? מה כ״כ קשה להבין שכל אנשי מערכת החינוך בלי יוצא מן הכלל, הם רוצחים של החיים על פני האדמה ? לא מספיק שמשרד החינוך כפה לפני 7 שנים שירים ישראליים בתור צלצולים, במקום פשוט להשאיר את מה שהיה רק כי ככה היה, אז מעל כל זה כופים על כולם ללכת לבי״ס. כל כפייה היא רצח של החיים על פני האדמה. שלא נדבר על זה שבין הגילאים 6 ל-12, הם מטבעם צריכים לזוז כמה שיותר ולא לשבת שעות בכיתות ולשמוע שטויות שכלל לא יעזרו להם בחיים. כל בתי הספר הם בתי חרושת לייצור עבדים.
    13.02.25 17:53
  • אורח

עיריית יבנה מזמינה את תושבי העיר להשתתף במיזם מרגש לכבוד יום המעשים הטובים - הרשמה עד 27 בפברואר 2025

| | תגובות: 0


עיריית יבנה מזמינה את תושבי העיר להשתתף במיזם מרגש לכבוד יום המעשים הטובים

תושבי יבנה מוזמנים לקחת חלק במיזם ייחודי שמטרתו לשמח את לוחמי ולוחמות העיר באמצעות משלוחי מנות אישיים ומלאי אהבה. המיזם יתקיים במסגרת יום המעשים הטובים, ומאפשר לכל אחד ואחת להעניק תודה אישית לאלה ששומרים עלינו.

כיצד משתתפים?

  • נרשמים בקישור: https://did.li/b2Lrl
  • מקבלים מארז ייחודי הכולל מקום לברכה אישית.
  • ממלאים את המשלוח בדברים טובים ומוסרים אותו ישירות ללוחם או ללוחמת.

ההרשמה פתוחה עד לתאריך 27 בפברואר 2025. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז צעירים בטלפון: 0549952215.

אל תפספסו את ההזדמנות לקחת חלק במיזם מרגש זה ולהביע תודה ענקית לאלה שמעניקים את הלב למען ביטחוננו.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

מופע ההמשך "הורות זה לא צחוק" במרכז קהילתי נאות שמיר ביבנה - מוצאי שבת 15/2: המופע, בהנחיית שגיא ושלי, יעסוק באתגרים ובמורכבויות של גיל ההתבגרות ויציע כלים וטיפים לתקשורת מקרבת עם המתבגר

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי נאות שמיר


מרכז קהילתי נאות שמיר ביבנה מזמין את הציבור למופע ההמשך של המופע המצליח "הורות זה לא צחוק". המופע, בהנחיית שגיא ושלי, יעסוק באתגרים ובמורכבויות של גיל ההתבגרות ויציע כלים וטיפים לתקשורת מקרבת עם המתבגר. האירוע יתקיים במוצאי שבת, 15 בפברואר, בשעה 20:30.

עלות כרטיס יחיד היא 50 ש"ח, וכרטיס זוגי מוצע במחיר של 80 ש"ח. המופע מתאים לגילאי 10 ומעלה, ויתקיים בכפוף למינימום כמות משתתפים. ניתן לבטל את ההשתתפות עד 72 שעות לפני האירוע.

לרכישת כרטיסים ולפרטים נוספים, ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן.

כתובת המרכז: יהודה הלוי 16, יבנה.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

לוח הרכב - הפרסום חינם

אורח

אורח
06.01.25 20:44
קשקאי 2017 שמורה מאוד כחדשה לבנה 0522494155 אבי
אורח
25.12.24 23:20
יונדאי i10 ידנית, 2017, 119000 קמ, מטופלת בקנאות במוסך מורשה. 33 אש"ח.
אורח
25.12.24 23:21
0522923987
אורח
21.12.24 09:57
וולוו .xc40.t5.hybrid.שהת 2021.יד 2. אחרי טיפול 60000 . rdesign עם כל התוספות האפשריות. במצב מצויין. צבע פנינה גג שחור. רילודי עטר שחורים. טל. 0544442480
אורח
19.12.24 07:03
גם אני רוצה
אורח
18.12.24 19:47
למכירה
Chr 2022 70.000 ק"מ
0503079977
אורח
24.11.24 14:02
למכירה
אקסס 650 שנת 2023 יד 1 מצב חדש 2000 ק״מ
טסט עד 05/25
טל: 0534926339 אוריאל.
אורח
03.02.25 04:32
אשמח לפרטים 0545999127
אורח
23.10.24 16:23
יגואר שנת 2020 e pace
250 כ"ס 2000 טורבו
69.000 ק"מ
יד 2 פרטי
במצב חדש. טיפולים רק במוסך מורשה .
יש הסטורית טיפולים.
צמיגי מישלין ספורט חדשים. טסט ארוך.
מוכן לקחת לבדיקה על חשבונילכל מכון שתבחרו.
טל : 0543337103 אבי
אורח
10.01.25 10:55
רק טרייד אין
אורח
02.02.25 07:35
אי ספייס, באמת אין ספייס לרגלים מאחור
אורח
23.10.24 16:09
יגואר xf v8s 2009 היחידה בארץ עם מנוע 4200 והספק של 410 כוחות סוס.
במצב מעולה. ב ארה"ב נמכר הרבה מעל מחירון.
דורש 50.000 שקלים.
המחירון 60.000
השנה הוחלף מצבר וצמיגים.
החודש עשיתי טיפול במוסך יגואר חולון.
וגם בדיקה כללית של הרכב.
טל: 0543337103
אבי
אורח
10.01.25 07:57
אין ביקוש לרכב.רק טרייד אין
אורח
19.01.25 10:54
כמה זה במרקים ???
אורח
02.02.25 07:38
הבעיה עם רכב ישם ויקר כזה לא רכישתו אלא כל דבר קטן במוסך שיהיה שכיח בגלל הגיל, יהיה שווה שתי ספרות באחוזים מהמחירון שלו, פרנסה לבעל המוסך . תמצא צעיר מתךהב שלא מבין מהחייים שלו ויקנה רכב ראשון


פעילות ט"ו בשבט ביבנה: חיבור בין-דורי בין תלמידי שכבת ד' מבית הספר עתידים לבין חברי מועדוני הוותיקים "לגעת בלב" ו"בית קומקומר"

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית יבנה


ביום ט"ו בשבט התקיימה פעילות מיוחדת בעיר יבנה, אשר חיברה בין תלמידי שכבת ד' מבית הספר עתידים לבין חברי מועדוני הוותיקים "לגעת בלב" ו"בית קומקומר". האירוע כלל קבלת פנים חמה, יצירת "פרחי תקווה" צבעוניים ושמחים, ופעילות ספורטיבית בהנחיית מעיין גואטה, מתאמת הבריאות העירונית.

הפעילות התקיימה בשיתוף פעולה בין גורמים שונים בעיר, כולל מעיין גואטה, ריקי גרשי מנהלת מועדון "לגעת בלב", סמדר דורות מנהלת בית הספר עתידים, נטלי דור הרכזת החברתית, ואילנית כלפון מנהלת בית קומקומר. האירוע נערך בתמיכת האגף לשירותים חברתיים יבנה ומחוז מרכז של משרד החינוך.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

תלמידי כיתה ו'1 מבית הספר "מעיין" ביבנה ערכו טקס לזכר הנופלים בחודש שבט

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק בית הספר "מעיין" יבנה


תלמידי כיתה ו'1 מבית הספר "מעיין" בעיר יבנה ערכו טקס מרגש לזכר הנופלים בחודש שבט. הטקס התקיים בספריה העירונית ביבנה, בהובלת המורה סיון אזולאי. התלמידים הביעו כבוד והערכה למשפחות הנופלים בנוכחותם ובפעילותם בטקס.

תודה מיוחדת ניתנה למירי מערבי, אילנה איון ולילדי מקהלת "מעיין" בהובלת שי חזן, על תרומתם המיוחדת להצלחת הטקס. האירוע כלל מסרים מרגשים והדגיש את גבורת הנופלים ואת מסירותם למען המדינה.

הטקס היווה הזדמנות להנציח את זכרם של הנופלים ולהביע את הערכת הקהילה לגבורתם.






באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

גשמים יירדו לאורך היום, בסוף השבוע יהיה מעונן חלקית עם עלייה קלה בטמפרטורות

חנה קקיאשוילי | | תגובות: 0


תחזית להיום ולהלילה

היום: גשם ירד לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים יחידות. בצפון הנגב צפוי גשם מקומי. קיים חשש קל לשיטפונות בנחלי מדבר יהודה וים המלח. בחרמון ירד שלג. משעות הערב ייתכן שלג קל גם בפסגות הגבוהות של הרי הצפון. קר מהרגיל לעונה.

הלילה: מעונן חלקית עד מעונן. צפוי גשם מקומי, ברובו קל, בצפון הארץ ובמרכזה. ייתכן שלג קל בפסגות הגבוהות של הרי הצפון. הרוחות יתחזקו לאורך מישור החוף.


13/02 יום חמישי :

מעונן חלקית עד מעונן. עד שעות הצהריים צפוי טפטוף עד גשם קל בצפון הארץ ובמרכזה. יוסיף להיות קר מהרגיל לעונה.

14/02 יום שישי :

מעונן חלקית עד מעונן בעיקר בעננות גבוהה. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.

15/02 יום שבת:

מעונן חלקית עד בהיר עם עלייה נוספת של הטמפרטורות. בבוקר ינשבו רוחות מזרחיות חזקות בצפון הארץ.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

יבנה במקום ה-12 במדד החוסן היישובי מתוך 250 רשויות מקומיות בישראל: הדו"ח מציג תמונה רחבה ומעמיקה של החוסן היישובי של ערים ורשויות מקומיות ברחבי ישראל, תוך בחינת ההתמודדות של הרשויות המקומיות עם משברים, בדגש על מגפת הקורונה.

מערכת האתר | | תגובות: 3


יבנה במקום ה-12 במדד החוסן היישובי: הציגה יכולת התאוששות מרשימה ממשבר הקורונה

יבנה דורגה במקום ה-12 במדד החוסן היישובי של רשויות מקומיות בישראל, על פי דו"ח חדש של המכון לחקר הביטחון האישי והחוסן הקהילתי במכללה האקדמית גליל מערבי. הדו"ח מציג תמונה רחבה ומעמיקה של החוסן היישובי של ערים ורשויות מקומיות ברחבי ישראל, תוך בחינת ההתמודדות של הרשויות המקומיות עם משברים, בדגש על מגפת הקורונה.

מהנתונים עולה כי מבין למעלה מ-250 רשויות העיר יבנה הצליחה להצטיין בדירוג בתחומים כלכליים, חברתיים ותשתיות איכותיות הקיימות בעיר. הדירוג בוצע על בסיס נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס), ושיקלל משתנים רבים כגון שיעורי האבטלה, יציבות כלכלית, מעורבות קהילתית, תחושת ביטחון אישי ונתוני תשתיות. המדד גובש באמצעות מודל משולב, אשר שקלל עשרות משתנים כלכליים, חברתיים, דמוגרפיים ואזוריים, שמטרתו להעריך את רמת "החוזק" של כל יישוב לאחר המשבר. כל יישוב דורג לפי יכולתו להסתגל ולהתאושש מהמשבר.

הבדל חשוב שמדגיש הדו"ח הוא בין המונחים "חוזק" ו"חוסן". בעוד שחוזק מתאר את רמת היכולת הכלכלית, החינוכית והחברתית של יישוב, החוסן מתאר את מידת היכולת של היישוב להתאושש לאחר משבר. לפיכך, ייתכן שיישוב חזק מאוד מבחינה כלכלית יהיה חסין פחות מיישוב עם יכולת פחותה, אם לא יצליח להתאושש בצורה יעילה. הדירוג עוסק לא רק בהשפעה הכלכלית של המשבר, אלא גם בהשפעות החברתיות והקהילתיות, וביכולתו של היישוב "להחלים" ולהתחדש.

הפרמטרים המרכזיים בדירוג כוללים משתנים כלכליים, כגון שיעור האבטלה, צמיחת עסקים מקומיים, הכנסות התושבים ויציבות פיננסית של הרשות המקומית. נוסף על כך, נמדדו היבטים חברתיים, כמו מעורבות קהילתית, תחושת האמון של התושבים ביניהם ותחושת השייכות לקהילה. גם תחושת הביטחון של התושבים ופעילות כוחות הביטחון המקומיים היוו חלק מרכזי בהערכת החוסן. בהיבט התשתיות, נבדקה נגישות לשירותי רפואה, חינוך ותחבורה.

יבנה הצטיינה בתחומים אלה, וזאת בזכות יכולת ההתאוששות המרשימה שלה מהמשבר. ראש העיר, רועי גבאי, התייחס לנתונים: "הדירוג הגבוה של יבנה מצביע על עבודה מאומצת של כלל הגורמים העירוניים להבטחת חוסן עירוני חזק, כולל השקעה בתשתיות, חינוך, ביטחון אישי וקהילתי ושירותים מוניציפליים. אנו מבינים כי לחוסנה של הקהילה יש תפקיד מרכזי בהערכות לאתגרי העתיד, וממשיכים לחזק את היכולת שלנו להתמודד עם כל האתגר שיבואו".

הדו"ח מצביע על כך ש"חוסן עירוני" הוא מרכיב קריטי לחוסן לאומי ולהתמודדות עם מצבי חירום עתידיים. המחקר נערך על ידי המכון לחקר הביטחון האישי והחוסן הקהילתי והוא מתמקד בחקר תחושת הביטחון האישי והחוסן הקהילתי בישראל.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 3 תגובות לכתבה.
  • בעיריית יבנה ממשיכים להתעסק בשטויות..בושה וחרפה..המדד הזה לא מעניין אף אחד בעולם..באמת ..אז איך יש זמן לבעל השכר הגבוה ביותר בין הדוברים ברשויות המקומיות בישראל. הדובר הלר מקבל 100 אלף שח לחודש ועסוק בהפצת שטויות להאדיר את שמו של ראש העיר שמתברר והולך כהחמצה.. העובדה שיבנה שכלה רק שני חיילים במערכה האחרונה כאשר ישובים רבים קטנים פי 10 שכלו פי 10 חללים אומרת הכל על הבלוף היבנאי שקם על בסיס החינוך האנטי לאומי שהנחיל גוב ארי יש"ו וגבאי פשוט ממשיך אותו בכל הכח
    הגב 12.02.25 11:51
  • לא יכול להיות שהלר מרוויח 100 אלף שח בחודש הוא הרי לא עושה כלום..את הכל עושה דורית שמקבלת רק 30 אלפי שח בחודש..
    הגב 12.02.25 11:53
  • נכון ..הלר לא מקבל 100 אלף שח בחודש אם ניקח בחשבון הפרשה רעיונית לפנסיה תקציבית הרי שהוא משתכר 120 אלפי שח החודש יותר מהרמתכל..כולנו מסכימים שם הלר היה במקום הרמתכל ב7 ל10 המצב היה הרבה יותר טוב אז הפער מוצדק..
    הגב 12.02.25 11:55
  • אורח

ניצחון מרשים לאליצור יבנה ברמת השרון עם תצוגה מרשימה של עילאי אבייב ותומס גיפסון. קבוצת הנשים הפסידה

מערכת האתר | | תגובות: 0
יעל אמסילי


ניצחון מרשים לאליצור יבנה ברמת השרון

אליצור יבנה השיגה ניצחון מרשים בתוצאה 104:89 על רמת השרון במסגרת המחזור ה-20 בליגה הלאומית. המשחק התנהל בשליטה מוחלטת של יבנה, בהובלת עילאי אבייב ותומס גיפסון, שהפגינו יכולת מרשימה והובילו את הקבוצה לניצחון חשוב.

עילאי אבייב הצטיין עם טריפל-דאבל מרשים של 36 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים, בעוד תומס גיפסון תרם 28 נקודות ו-8 ריבאונדים. המאמן חנן הירשקוביץ הביע שביעות רצון מהיכולת של שחקניו ואמר: "שיחקנו עם המון אנרגיות וגאווה. אני גאה בחבר'ה על המחויבות והתשוקה לנצח".

בשבוע הבא תתמודד יבנה מול מכבי רעננה, המוליכה את הליגה, במשחק חוץ קשה במיוחד. האם תצליח הקבוצה לשמור על המומנטום ולהפתיע? נמתין ונראה.


קבוצת הנשים הפסידה

אליצור יבנה דבורה מפסידה 77:64 להפועל גלבוע מעיינות במסגרת המחזור ה-2 של הפליאוף העליון של הליגה הלאומית בכדורסל נשים. קלעיות יבנה: חנון 12 נק', וינטרוב 11 נק', טרנר 10 נק', מגידו 9 נק', יום טוב 8 נק', רביע 7 נק', וילדקין-גנור 4 נק', לוי 2 נק'.



צילומים:יעל אמסילי





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

עיריית יבנה מזמינה את תושביה להגיש יוזמות קהילתיות סביבתיות עד 28 בפברואר 2025: מטרת היוזמה היא לעודד רעיונות חדשניים שישפרו את איכות הסביבה בעיר ויהפכו את יבנה לירוקה ומקיימת יותר

מערכת האתר | | תגובות: 1
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית יבנה


עיריית יבנה מזמינה את תושבי העיר להגיש יוזמות קהילתיות סביבתיות במסגרת קול קורא חדש. מטרת היוזמה היא לעודד רעיונות חדשניים שישפרו את איכות הסביבה בעיר ויהפכו את יבנה לירוקה ומקיימת יותר.

התושבים מוזמנים להציע רעיונות עד לתאריך 28 בפברואר 2025. היוזמות הנבחרות יזכו לליווי מקצועי ותמיכה כספית, במטרה להפוך את הרעיונות למציאות.

לפרטים נוספים ולהגשת הצעות, ניתן להיכנס לקישור הבא: https://did.li/1kXTY.

הפרויקט מתקיים בשיתוף פעולה עם המשרד להגנת הסביבה.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 1 תגובות לכתבה.
  • בושה וחרפה קודם כל שידאגו למפגעי רעש וריח ברחוב הלילך שהם בעצמם נותנים לכך יד אחר כך שיוציאו קול קורא בעניין איכות הסביבה
    הגב 12.02.25 09:14
  • אורח

אזעקה בתל אביב! לכל השוהים והנוסעים לתל אביב ויישובי הסביבה הסמוכים לתל אביב. היום רביעי, 12/2 תשמע אזעקה בתל אביב כחלק מניסוי צופרים. יהיו 2 אזעקות בשעה 11:05, 11:10

מערכת האתר | | תגובות: 3
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית חולון


לידיעת השוהים והנוסעים היום רביעי 12/2 לתל אביב ולתושבי הערים הסמוכים לתל אביב


יום רביעי, ה-12 בפברואר, יתקיימו בדיקות צופרים במספר אזורים בעיר תל אביב-יפו. להלן לוח הזמנים:

  • בשעה 11:05 - בשכונות עבר הירקון.
  • בשעה 11:10 - בשכונות דרום העיר וביפו.

יש לשים לב כי במקרה של אזעקת אמת, תישמע התרעה נוספת. תושבים מוזמנים לפנות למוקד שירות 106 פלוס או להשתמש ביישומון העירוני לכל שאלה או פנייה.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 3 תגובות לכתבה.
  • התחילו ???? מיד….מיד מתחילים…
    הגב 12.02.25 08:25
  • כפיים ל״גאון״, שחשב על הכותרת !!! קפצה כחלון הודעות, שיכולות לגרום להתקף לב. טיפשות לשמה
    הגב 12.02.25 09:11
  • הכותבים מטומטמים בכתבה פה. הלו. אנחנו בעיר רחובות. לא תל אביב. איך זה רלוונטי?
    הגב 12.02.25 20:06
  • אורח

חשד למקרה התעללות בחתול ביבנה: חתול חולץ מפח מוטמן במצב קשה

| | תגובות: 0


חשד למקרה התעללות בחתול ביבנה

ביום שבת האחרון התרחש אירוע חמור של התעללות בחתול בעיר יבנה. על פי דיווחים שהתקבלו במוקד העירוני, חתול נמצא בתוך פח מוטמן ברחוב מלכי יהודה, כשהוא פצוע ובמצב קשה. הפקח הווטרינרי, מרום שחר, הצליח לחלץ את החתול, אשר נמצא עם חבל כרוך סביב צווארו.

החתול טופל במחלקה הווטרינרית בניהולה של ד"ר יעל עובדיה-גולן, ולאחר מכן הועבר לאשפוז ולטיפול רפואי בעמותת "תנו לחיות לחיות". במקביל, נפתחה תלונה במשטרת ישראל ובאגף הפיצוח של משרד החקלאות.

בעירייה הדגישו כי פגיעה בבעלי חיים היא עבירה על חוק צער בעלי חיים (הגנה על בעלי חיים, 1994), והביעו תקווה כי האחראי למעשה ייענש. "לא נסכים למקרי התעללות בבעלי חיים בעיר," נמסר מהעירייה.


סרטון:


סרטון:





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

בתחרות אמנות וציורים עירונית ביבנה בנושא זהירות ובטיחות בדרכים: במקום הראשון זכתה נעמי פופסקו מבית חינוך 'מרחבים', ובמקום השני יובל שובל מבית הספר רמות ויצמן. למקום השלישי הגיעו ליאן שמר ומעין דהן מבית החינוך פרדס צפוני ע"ש בסר.

מערכת האתר | | תגובות: 0


יבנה מציירת זהירות בדרכים: תחרות אמנות וציורים עירונית

תחרות אמנות וציורים עירונית בנושא זהירות ובטיחות בדרכים נערכה אמש במרכז אשכול הפיס ביבנה, וסיכמה תהליך למידה משמעותי בקרב תלמידי כיתות ד'-ה' בבתי הספר היסודיים בעיר. התחרות מהווה חלק מתוכנית חינוכית מקיפה בעיר, השמה דגש על בטיחות בדרכים וחינוך לאחריות אישית בקרב התלמידים, בשאיפה להפוך את כבישי יבנה לבטוחים יותר לכלל התושבים.

התחרות נערכה בשיתוף פעולה של מחלקת התחבורה והבטיחות בדרכים, אגף החינוך ומועדון רוטרי יבנה לזכרו של תושב העיר, מתן תורג'מן ז"ל, שנהרג בחודש פברואר אשתקד בתאונת אופנוע.

את תהליך הלמידה הובילו רכזות זהירות בדרכים והמורות לאמנות בבתי הספר, בשיתוף מתנדבי רוטרי, אשר שילבו יצירתיות וחינוך לערכים של אחריות אישית, דאגה לזולת, אהבת האדם, הקשבה וחשיבה יצירתית – מתוך מטרה להטמיע מסרי זהירות בדרכים בדרך חווייתית ומשמעותית.

בשלב הגמר העירוני השתתפו מנהלת החינוך היסודי, אורלי אדרי, מנהל מחלקת התחבורה והבטיחות בדרכים, בני נסימי, מנהלת מרחב דרום ברלב"ד, מיכל שמשי, מתנדבים ונציגי רוטרי, טובה עובדיה ויעקב פרי, המרכז הארצי של נושא הבטיחות דרך האמנות ברוטרי, פליקס גליק, מנהלת בית ספר רבין, רות מדינה, מנהלות וסגלי הוראה בבתי הספר, הורים ותלמידים. בתחרות הוצגו 16 יצירות מעוררות השראה ומחשבה, שנבחרו מתוך מאות עבודות שהוכנו על ידי תלמידים. חבר השופטים בחר שלוש יצירות מצטיינות, כאשר שתיים מהן תייצגנה את יבנה בתחרות ארצית.

במקום הראשון זכתה נעמי פופסקו מבית חינוך 'מרחבים', ובמקום השני יובל שובל מבית הספר רמות ויצמן. למקום השלישי הגיעו ליאן שמר ומעין דהן מבית החינוך פרדס צפוני ע"ש בסר.

התחרות נערכה בעידודו של ראש העיר, רועי גבאי: "תחרות זו היא דוגמה נפלאה לשילוב בין חינוך, יצירתיות וערכים. לצד הכישרון התלמידים מפנימים מסרים חשובים שיעזרו להם ולסובבים אותם לשמור על החיים בכבישים. אנו גאים בכל המשתתפים ומאחלים הצלחה לנציגים שלנו בתחרות הארצית. תודתי למחזיק תיק התחבורה, מ"מ חיים מסינג ולכל השותפים על ההובלה והרצון לצמצם את נגע תאונות בדרכים ולהגביר את המודעות לזהירות בדרכים".








באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

אנשים עם מוגבלות ובכירים בעיריית יבנה החליפו תפקידים: אלון בוסיס החליף את ראש העיר רועי גבאי, שלו גרובס החליף את מנכ"לית העירייה יוספה חליבה, ואחרים החליפו תפקידים נוספים ברשות המקומית ובמוסדותיה.

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי ליפקין-שחק


יום של מבט אחר – כשאנשים עם מוגבלות ובכירים מחליפים תפקידים

ביום מיוחד שהתקיים בעיר יבנה, נערך אירוע ייחודי שבו אנשים עם מוגבלות ובכירים ברשות המקומית החליפו תפקידים. מטרת היום הייתה להעניק הזדמנות לראות את העולם מזווית שונה, לחוות אתגרים יומיומיים ולהבין את חשיבות ההכלה והשוויון בחברה.

במהלך היום, אנשים עם מוגבלות נכנסו לנעליהם של בכירים, חוו את האחריות הכרוכה בתפקידים אלו, וקיבלו החלטות משמעותיות. במקביל, הבכירים חוו את האתגרים היומיומיים של אנשים עם מוגבלות, למדו והביטו על המציאות מזווית חדשה.

האירוע כלל החלפת תפקידים בין המשתתפים: אלון בוסיס החליף את ראש העיר רועי גבאי, שלו גרובס החליף את מנכ"לית העירייה יוספה חליבה, ואחרים החליפו תפקידים נוספים ברשות המקומית ובמוסדותיה.

האירוע הדגיש את המסר החשוב של שוויון הזדמנויות ותרומה חברתית, והראה כיצד ראייה אחרת יכולה לשנות את החברה לטובה.





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

הרצאה מרגשת עם עומר לשם, שורד מסיבת הנובה באירועי ה-7 באוקטובר, תתקיים במרכז צעירים יבנה ביום שלישי 11 בפברואר

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז צעירים יבנה


מרכז צעירים יבנה מזמין את הציבור להרצאה מרגשת ומעוררת השראה עם עומר לשם, שורד אירועי ה-7 באוקטובר. עומר, בן 24, ישתף את סיפורו האישי על התמודדות עם טראומה, גבורה וחוסן נפשי, מהמעבר ממסיבת נובה ללחימת הישרדות ועד להגעה למקום בטוח. ההרצאה תתקיים ביום שלישי, 11 בפברואר 2025, בשעה 19:30, במרכז צעירים יבנה, רחוב עולש 2. דמי רצינות: 10 ש"ח בהרשמה מראש בלינק המצורף: https://did.li/mJFIw. מספר המקומות מוגבל.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

הגשמים יימשכו גם בימים הקרובים ויוסיף להיות קר מהרגיל

קיים חשש מהצפות לאורך מישור החוף

חנה קקיאשוילי | | תגובות: 0


תחזית להיום ולהלילה

היום: מעונן. צפויים גשמים מקומיים בעיקר לאורך מישור החוף. תחול עלייה קלה בטמפרטורות בעיקר במרכז הארץ ובדרומה, אך עדיין יהיה קר מהרגיל לעונה. אחה"צ הגשמים יתחזקו וילוו בסופות רעמים יחידות.

הלילה: גשם ירד לסירוגין בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים בודדות. קיים חשש מהצפות מקומיות לאורך מישור החוף.


10/02 יום שני :

גשם ירד לסירוגין בצפון הארץ ובמרכזה וילווה בסופות רעמים בודדות. קיים חשש מהצפות מקומיות לאורך מישור החוף. יוסיף להיות קר מהרגיל לעונה.


11/02 יום שלישי :

מעונן חלקית עד מעונן. עדיין צפויים גשמים מקומיים, בצפון הארץ ובמרכזה, ובצפון הארץ אף יתכנו סופות רעמים יחידות. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.


12/02 יום רביעי:

גשמים לפרקים מלווים בסופות רעמים צפויים לרדת בצפון הארץ ובמרכזה. שלג צפוי לרדת בחרמון, ואף ייתכן שלג בצפון רמת הגולן.




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

פדופיל תושב יבנה בן 54 פגע מינית בילד בן 7

מערכת האתר | | תגובות: 1




חוקרי מחוז מרכז הצליחו לפענח פרשיית פדופיליה חמורה, במסגרתה נעצר תושב יבנה כבן 50 בחשד לביצוע עבירות מין קשות בקטין כבן 7. החשוד נעצר תוך שלוש שעות בלבד מפעילות מבצעית מהירה, והוגש נגדו כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים.


החקירה החלה לפני כשלושה שבועות, בעקבות דיווח של תושבת העיר על חשד לביצוע עבירות מין בבנה בן ה-7, שחזר הביתה מבוהל עם ממתקים וצעצועים שקיבל לטענתו מגבר זר. חוקרי תחנת יבנה פתחו בחקירה מואצת, תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים, וזיהו את הרכב המעורב ואת זהות החשוד.


על פי ממצאי החקירה, החשוד פגש את הקורבן סמוך לקיוסק בעיר, הציע לו ממתקים ומשחקים, ושכנע אותו להיכנס לרכבו. לאחר מכן נסע עמו לחורשה סמוכה, שם ביצע בו עבירות מין קשות.


מעצרו של החשוד הוארך מספר פעמים במהלך החקירה, והמשטרה ממשיכה לבדוק אם ישנם קורבנות נוספים. המשטרה קוראת לכל מי שנפגע לדווח ללא דיחוי.


בנוסף, המשטרה מבקשת מההורים לשוחח עם ילדיהם ולהסביר כיצד להתנהל בבטחה במרחב הציבורי, כולל הנחיות כמו להימנע מקבלת מתנות מזרים, להתרחק מאנשים חשודים, ולדווח על כל מקרה חריג.




באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 1 תגובות לכתבה.
  • כלב, לשלוח אותו לעזה
    הגב 09.02.25 13:09
  • אורח

אירועי ט"ו בשבט ביבנה 10-16 בפברואר: סדנאות יצירה ותיפוף, שער סיפור בפארק השרון. תאטרוכייף. סדנת עיצוב פירות לילדים. שעת סיפור תיאטרלית. סיור ליקוט בתל יבנה. הכנת עציץ מפרלינים ושיפודי פירות לילדים. הכנת ראש דשא

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית יבנה


אירועי ט"ו בשבט ביבנה: פעילויות לכל המשפחה

עיריית יבנה מזמינה את תושבי העיר והסביבה להשתתף באירועי ט"ו בשבט המגוונים שיתקיימו ברחבי העיר. האירועים כוללים פעילויות לכל המשפחה, סדנאות יצירה, תיאטרון, סיורים ועוד.

אירועים מרכזיים:

  • נטיעות ט"ו בשבט: סדנאות יצירה ותיפוף, שער סיפור.
    מיקום: פארק השרון (סמוך לגינת הכלבים).
    תאריך: שישי, 14.2.25, בין השעות 13:00-15:00.
    הכניסה חופשית.
  • תאטרוכייף לכבוד ט"ו בשבט:
    מיקום: מרכז קהילתי נאות שמיר.
    תאריך: ראשון, 10/2, בשעה 17:00.
    עלות: 50 ₪.
  • סדנת עיצוב פירות לילדים:
    מיקום: מרכז קהילתי תורני מרגלית.
    תאריך: שני, 11/2, בשעה 18:00.
    עלות: 25 ₪.
  • שעת סיפור תיאטרלית "יום הולדת לעץ הנדיב":
    מיקום: הספריה העירונית יבנה.
    תאריך: שני, 11/2, בשעה 17:15.
    עלות: 30 ₪.
  • סיור ליקוט בתל יבנה:
    מיקום: מתנ"ס נאות שזר יבנה.
    תאריך: רביעי, 13/2, בשעה 10:00.
    עלות: 20 ₪.
  • הכנת עציץ מפרלינים ושיפודי פירות לילדים:
    מיקום: מרכז קהילתי בית סלומון.
    תאריך: רביעי, 13/2, בשעה 17:00.
    עלות: 10 ₪.
  • הכנת ראש דשא:
    מיקום: מרכז קהילתי ליפקין-שחק.
    תאריך: ראשון, 16/2.
    שעות: סבב 1 - 17:00, סבב 2 - 18:00.
    עלות: 10 ₪.

לפרטים נוספים והרשמה: לחצו כאן.

ייתכנו שינויים בהתאם למזג האוויר. האירועים מתקיימים בשיתוף מחלקת הגינון של העירייה.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

קבוצת הקט-רגל של קרית החינוך ע"ש גינסבורג ביבנה העפילה לגמר המחוזי

מערכת האתר | | תגובות: 0
צילום מתוך דף הפייסבוק קרית החינוך ע"ש גינסבורג


קבוצת הקט-רגל של שכבת ט' מקרית החינוך ע"ש גינסבורג ביבנה הצליחה להעפיל לגמר המחוזי לאחר שני ניצחונות מרשימים במשחקים נגד גדרה ורחובות. הישג זה מהווה עדות למאמץ ולכישרון של השחקנים הצעירים.

הנהלת בית הספר הביעה את הערכתה לשחקנים ולמאמן יוסי על תרומתו המשמעותית להצלחה זו.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 0 תגובות לכתבה.

תלמידי בית הספר אורט אורמת ביבנה יקיימו ביום ראשון 9/2 טקס זיכרון לחייל הבודד טוראי סלים ששון ז"ל אשר נפל בקרב בשנת 1958 ונקבר בבית העלמין צופיה יבנה וקברו לא זוכה לביקורים

מערכת האתר | | תגובות: 1


חולקים כבוד אחרון לחייל הבודד טוראי סלים ששון ז״ל

ביום ראשון הקרוב, 9 בפברואר 2025, יתקיים טקס זיכרון מרגש ביוזמת בית הספר אורט אורמת ביבנה ובשיתוף ארגון יד לבנים ועיריית יבנה, לכבודו של טוראי סלים ששון ז"ל, חייל בודד בחיל ההנדסה, שנפל בקרב בשנת 1958 בגיל 20.

הטקס ייערך בבית העלמין הישן בצופיה. סלים ששון, יליד 1938 בבגדד, עיראק, עלה לישראל בגיל צעיר, הצטרף לתנועת נוער בחולדה ועבד כפועל חקלאי. באוגוסט 1956 התגייס לצה"ל, וב-28 בינואר 1958 נפל בקרב ליד משק דן. מאז, קברו בבית העלמין בצופיה לא זכה לביקורים תכופים.

מנהל בית הספר אורט אורמת, רמי מיכאלה, יזם את הטקס כדי להוקיר את זכרו של סלים ששון ז״ל ולהדגיש את חשיבות ההנצחה של חיילים בודדים. תלמידי התיכון יגיעו לטקס כדי לחלוק לו כבוד ראוי.

מנהל בית הספר, רמי מיכאלה, אמר: "זוהי זכות אמיתית להצדיע לחייל בודד שפרט לימי הזיכרון הממלכתיים, כמעט ולא פקדו את קברו באופן ממלכתי מזה 67 שנה. אנחנו נבוא להוקיר את זכרו של סלים. זה הזמן של כולנו ובייחוד בתקופה הזאת להחזיר אחדות וערבות הדדית במדינה ובתפוצות."

בית הספר קורא לכל תושבי העיר ולכל מי שמעוניין לבוא להוקיר את זכרו של סלים ולחלוק לו כבוד אחרון.

הטקס יתקיים ביום ראשון, 9 בפברואר 2025, י"א בשבט תשפ"ה, בשעה 09:00 בבית העלמין צופיה, כפר יבנה.



באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 1 תגובות לכתבה.
  • יהיה זכרו ברוך !! כל הכבוד על היוזמה !!!!!
    הגב 08.02.25 19:23
  • אורח

מחר ראשון ושני יחסם במהלך היום חלק מכביש שדרות העצמאות ביבנה לצורך פירוק עגורן

מערכת האתר | | תגובות: 1


עיריית יבנה מודיעה:

לצורך פירוק עגורן באתר בנייה, ייחסם לתנועה כביש שדרות העצמאות בקטע שבין רחוב החרמון ודרך הסנהדרין (מדרום לצפון) בין התאריכים 9-10 בפברואר 2025, בשעות 09:00 עד 21:00.

שינויים בתנועה:

  • לא תתאפשר פנייה ימינה ליוצאים מרחוב החרמון והגלבוע.

נהגים מתבקשים להשתמש בדרכים חלופיות בהתאם לשילוט ולהישמע להנחיות הפקחים והמשטרה.

לפרטים נוספים ועדכונים שוטפים ניתן להיכנס לקישור: לחצו כאן.





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




התפרסמו 1 תגובות לכתבה.
  • יבנה - מגדלים מגדלים מגדלים. למה אי אפשר לבנות פחות קומות? שהיזמים העשירים ירויחו קצת פחות - כי כל הבניינים האלה מעמיסים על העיר וכבר לא רואים שמים.
    הגב 10.02.25 07:40
  • אורח
עבור לעמוד הבא
עבור לעמוד הקודם
לקריאת הכתבות יש לדפדף לעמוד הבא, ניתן לדפדף באמצעות לחיצה על החץ בצד שמאל