המוזיקאי הרחובותי, אריאל לזרוס זכה בפרס לקידום לעידוד היצירה בתחום המוזיקה מטעם משרד התרבות
בנימוקים לבחירתו נכתב: בפעילותו הצליח לגבש סביבו עניין רב בתרבות ממנה צמח - תרבותם הייחודית של יהודי גיברלטר והמפגש המרתק שנוצר בה בין מזרח למערב. הוא פועל בעולם האקדמי ועם זאת הוא מצליח להנגיש את יצירתו לקהל הרחב.

המוזיקאי והמרצה הרחובותי, אריאל לזרוס זכה בפרס לקידום לעידוד היצירה בתחום המוזיקה מטעם משרד התרבות וע"ש הנשיא יצחק נבון ז"ל. בימים אלו קיבל לזרוס הודעה ממשרד התרבות על זכייתו בפרס לעידוד היצירה בישראל שנועד להנחלת מורשת הנשיא יצחק נבון ז"ל.
מנימוקי השופטים:
ד"ר אריאל מרדכי לזרוס הוא מוסיקאי וחוקר יהדות ספרד תוך התמקדות במסורת יהודי גיברלטר. יזם ומחנך, הוא הקים את תזמורת הלדינו הישראלית איתה מופיע על במות בארץ ובעולם. פועל רבות לחקר, שימור והפצת המוסיקה היהודית-ספרדית, מוסיקת הלדינו ברוח מורשתו של יצחק נבון. בעשור האחרון כיוצר, מבצע, מחנך וסוכן תרבות. בפעילותו הצליח לגבש סביבו עניין רב בתרבות ממנה צמח - תרבותם הייחודית של יהודי גיברלטר והמפגש המרתק שנוצר בה בין מזרח למערב. הוא פועל בעולם האקדמי ועם זאת הוא מצליח להנגיש את יצירתו לקהל הרחב.
חברי ועדת השיפוט –פרופ' אבנר בירון, לבנת בן חמו, אופיר טובול.
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאני במקומו פונה לרשות השידור למה לא משמיעים את השירים שלו בגלגל״צ22.12.21 04:39 תגובה
- אורחכי אולי הוא יהודי ולא שמאלני22.12.21 06:33 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: