הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יש תאריך לחנוכת אצטדיון הכדורגל ברחובות! 2022

החלה הספירה לאחור לקראת המהפכה הספורטיבית ברחובות: ביום ראשון ייצא השלב השני של המכרז לבנייתו של אצטדיון הכדורגל בעיר. מחזיק תיק הספורט במועצת העיר רחובות, רועי שרעבי: "הפרויקט ההיסטורי, שכל העיר מחכה לו, ממשיך לשלב ב' הודות לתמיכתו וקידומו של ראש העיר רחמים מלול".

אבי בר




כבר שנים שמדברים בעיר רחובות על המתקן החדש, אצטדיון הכדורגל בעידודו של ראש העיר רחמים מלול, יציב אותה בשורה הראשונה עם ערים נוספות בהן יש מתקן ברמה הגבוהה ביותר ובסופו של דבר גם יעניק לתושבים ולמבקרים חווית צפיה שונה ואיכותית.

באצטדיון הכדורגל החדש, אשר ישתרע על 40 דונם ועלותו כ-110 מיליון שקלים, יהיו 5,000 מקומות ישבה ולפי התקן המחמיר של ההתאחדות לכדורגל. בנוסף, ייבנו חדרי הלבשה לשחקנים, חדרי שופטים, חדרי עיתונאים, מקומות מסחר וחניה. במתחם זה ייבנה גם מגרש אימונים לקבוצת "הפועל מרמורק", אשר יחליף את המגרש הנוכחי שמשמש את הקבוצה בלב העיר.

זה המקום לציין שהאצטדיון לא יהיה מנותק מהסביבה, אלא יהווה שליש משטחו של פארק עירוני חדש וגדול, "הפארק הצפוני" שמו, בו תהיה גם "ריאה ירוקה" בדמות מדשאות ועצים תוך שימורם של העצים הוותיקים הקיימים. הליווי לתכנון הירוק נעשה בשיתוף רשות הטבע והגנים.

השלב הראשון להקמת האצטדיון כבר יצא לפועל ועד חודש דצמבר השנה מתוכננות להסתיים עבודות העפר והתשתית.

מחזיק תיק הספורט בעיריית רחובות, רועי שרעבי, עדכן היום כי החברה לא המתינה עד לסיומו של שלב עבודות התשתית כדי להתקדם לשלב הבא ולכן, החברה הכלכלית של רחובות, "ה.ל.ר." בראשות המנכ"ל ניסים סלמן, עמלה במקביל על הכנתו של מכרז לבנייתו.

המכרז ייצא לדרך כבר ביום ראשון הקרוב 25.8.19. הקבלן הזוכה יעלה על הקרקע ויתחיל בשלב ב' של העבודות בנובמבר 2019.

"החלום להקמת האצטדיון תמיד היה באוויר", משחזר שרעבי את הדרך הארוכה בדרך להקמת הפרויקט, "תחילה היתה מחשבה להקימו בסמוך לשכונה ההולנדית, לאחר מכן במקום אחר ולבסוף המיקום יהיה בפארק המדע, בסמוך לחורשת האקליפטוסים".

מחזיק תיק הספורט בעיריית רחובות, רועי שרעבי:

"אני מודה לראש העיר אשר נתן לי את הזכות להיות שותף בפרויקט ההיסטורי הזה. ללא עידודו וקידומו של הנושא, לא היינו רואים עבודות בשטח. הפרויקט החשוב יעמיד את רחובות לא בקדמת הערים המקדמות את הספורט וענף הכדורגל, אלא מעודדות גם אורח חיים בריא ומציעות חווית צפיה ספורטיבית בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תודות גם למנכ"ל החברה הכלכלית ניסים סלמן האחראית על עבודות הפיתוח".





באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה