זוכרים את ארז! כ-280 תלמידי התיכונים בראשון לציון השתתפו במיזם החינוכי "דרך ארז" שהתקיים בחוף הים לזכרו של סמ"ר ארז עידן ז"ל שנפל בפעולה מבצעית ליד עפרה
המיזם התקיים זו השנה השמינית לזכרו של ארז עידן ז"ל, יליד ראשון לציון בו לקחו חלק גם מפקדים ולוחמים מחטיבת כפיר ודוכיפת בה שירת ארז. המיזם החינוכי מתקיים ביוזמת מנהלת בית יד לבנים, בשיתוף מנהל החינוך, האגף לחינוך העל יסודי, החברה העירונית, משפחת עידן, גדוד דוכיפת וחטיבת כפיר.

לאחרונה התקיימה בעיר המיזם החינוכי "דרך ארז" להמשך דרכו ומורשתו של סמ"ר ארז עידן ז"ל יליד ראשון לציון ששירת כמפקד ביחידת "דוכיפת" לוחם ונפל בפעילות מבצעית ב-19.10.2003 ליד עפרה. המיזם החינוכי מתקיים ביוזמת מנהלת בית יד לבנים, בשיתוף מנהל החינוך, האגף לחינוך העל יסודי, החברה העירונית, משפחת עידן, גדוד דוכיפת וחטיבת כפיר.
בפעילות שהתקיימה זו השנה השמינית בה השתתפו כ280 תלמידים מבתי הספר התיכוניים, משפחתו של ארז ז"ל, מנכ"ל החברה העירונית מר אלי פולק, מנהל חטיבת ספורט וקהילה מר אריק ז'מייטיס ומנהל אגף הספורט מר אסי דרעי.
התלמידים התכנסו בחוף הים בראשון לציון שם חולקו להם בקבוקי מים ושתייה , ולאחר מכן התקיימה צעידה מחוף ראשון לציון למועדון הגלישה בבת ים , בנוסף לפעילויות ספורט כמו משיכת חבל, משחק כדורעף, מרוץ שליחים ונשיאת אלונקה. ניהול האירוע היה על ידי מפקדים ולוחמים מחטיבת כפיר ודוכיפת בה שירת ארז.
אמו של ארז, בגירה, סיפרה על נסיבות נפילתו של, הדרך בה קיבלו את הבשורה המרה ועל אישיותו המיוחדת של ארז כאדם וכמפקד. האם הסבירה וחידדה את הדרך בה ארז האמין והלך בה. נציג יחידת "דוכיפת" סיפר על הכרתו והזדהותו עם הדרך בה הלך ארז.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחחמודים האם תלמידי קריית החינוך השש שנתית "העמית?"11.11.18 16:38 תגובה
-
אורחיהי זכרו ברוך... לא נשכח אותו אף פעם13.11.22 11:17 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: